Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po další hádce Celeste podnikne kroky vstříc vlastní nezávislosti. Před dlouho očekávaným benefičním večírkem školy se Madeline potýká s následky své minulosti, zatímco Jane zjistí, kdo ve škole doopravdy ubližuje Amabelle. (HBO Europe)

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern. Ti všichni mají v kapse čerstvou nominaci na Zlatý glóbus. Oprávněně. Jsme ve finále. Po několik večerů jsme byli svědky střídání úhlu pohledu, dokonalého vykreslení charakterů jednotlivých postav, pevného režijního vedení i skvostných dialogů. Se samotným vyústěním jsem s lehkým přivřením očí spokojený, příjemně uzavřel tenhle satirický pohled na zazobané postavičky s kostlivci ve skříních. Péče o děti, posedlost dětmi. PS: Předání mobilního vzkazu od „milovaného“ manžela Celeste při přípravě na seznamovací večírek je náležitě mrazivé. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná montáž je vynikající směs nejrůznějších emocí, pocitů a dává příležitost nechat v sobě doznít ten nový zážitek, které Sedmilhářky přinesly. Nicméně způsob, jakým byly odkryty hlavní zvraty, byly někdy až moc na sílu. Několik momentů bylo vysloveně berličkových a docela bych ráda zvěděla, zda to byla Moriarty nebo David E. Kelley komu došel dech. ale i tak bych ráda v tomto příběhu prožila ještě jednu řadu, ten mikro svět je vybudovaný moc pěkně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie nakoniec alebo ako sa všetko uzavrelo a ako všetko krásne do seba zapadlo. Ples s Elvisom a Audrey, kde ich musel hrať každý výborne vystihoval veľké malé klamstvá, ktoré sme sledovali počas celej série. Tentoraz ale vyšiel každý s pravdou von, či už to bolo spôsobené alkoholom, vyšetrením záhady okolo škrtenia alebo iba vyeskalovaním situácie. Kto bol ten malý rošťák, čo dievčatko škrtil, na to sa dalo dôjsť už skôr, Janeino odhalenie ale bolo prekvapením ako pre ňu samotnú, tak pre diváka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní závěr kvalitního seriálu. Školní večírek se povedl, děj příběhu velice slušně vygradoval a já jsem se velmi dobře bavil, přestože jsem uhodl, kdo stojí za šikanou mezi prvňáky a kdo se tak ošklivě podepsal na Jane. ()

Michi88

všechny recenze uživatele

Vynikající závěr skvělé mini série, která se vyrojila akorát v době všech těch Me Too a Time's Up hnutí, s kterými věcně souvisí. Všechna ta vyvrcholení jsem absolutně nečekal a s koncem jsem nadmíru spokojený. Alexander Skarsgård zde ztvárnil pro mě naprosto nesnesitelnou postavu a kolikrát jsem měl chuť mu prostě dojít namlátit a i to by bylo málo. Všichni herci podali skvělé výkony a všechna ocenění jsou naprosto zasloužená. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu zastírat, že jsem finále čekal o něco střídmější, ale bylo nám v pěkně zamotaném chuchvalci vysvětleno všechno, co jsme tak dychtivě během těch předešlých 6 epizod chtěli zjistit. Nelze ukázat na jedinou postavu, jejíž představitel by ze sebe v tomhle pořadu nevymáčkl maximum. ()

ashtangi 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl. Slabé 4*. Velká škoda nevyužití více knižní předlohy. Tam je závěr skvělý a mnohem zajímavější. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl je skvělý. Hlavně ta divákova úvaha, co asi bude potom - protože vztahy dostaly tak vážnou trhlinu, že už nikdy nemohou být normální. V takto namíchané skupině lidí nemůže sdílené dost citlivé tajemství udělat nic dobrého. Jsou si až příliš vzdálení, aby to unesli. Blízcí si jsou jen povrchně a proto, že momentálně musí. Proto působily ty idylické scény na konci tak mrazivě. ()

enola1982 

všechny recenze uživatele

Na posledni dil jsem byla moc zvedava, ale tohle jsem opravdu necekala. Spadla mi brada, naskocila husi kuze a tekly slzy...to vse zaroven. Behem par vterin mi probehly hlavou pribehy vsech predstavitelek a ja je vsechny pochopila. Najednou bylo vse jak ma byt a ja buhvi proc pocitila obrovskou ulevu. Famozni zaver!! Za neuveritelne emotivni rozuzleni celeho pribehu davam 5 hvezdicek se spatnym pocitem, ze je to malo. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jako maniak do detektivních příběhů jsem závěr zčásti trochu očekávala, minimálně jednu souvislost k onomu závěru se přímo vztahující. Poslední díl Sedmilhářek byl ryze famózní, dojemný a srdceryvný, herci se předháněli ve výkonech a použité prostřihy daly obsahu ještě větší dramatičnost. Smekám a běžím si koupit knihu ;) ()

lucienecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl, nejlepší díl z celé série! Měla jsem husinu, mráz po zádech, vzalo mi to dech. Takhle skvěle natočit takový "psycho - masakr" je fakt obdivuhodný! Zaslouženě 5 hvězd. ()

Reklama

Reklama