Reklama

Reklama

Mary Louise sa snaží zblížiť s Jane. Frustrovaná Renáta si vylieva zlosť na riaditeľovi školy Nippalovi. Madeline je nútená čeliť svojim problémom na manželskej terapii u doktorky Reismanovej. Celeste je naďalej sužovaná spomienkami na Perryho. (HBO Slovakia)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne možno doteraz najlepšia epizóda celého seriálu. Výborne napísané dialógy, mnoho tajomstiev odhaľujúce a napínavé sedenia u psychologičky, dotieravá a pravdu veľmi pomaly prijímajúca Meryl Streep, kolabujúca dcéra. Skrátka koniec sveta ako má byť, na to tieto ženy a ich muži nepotrebujú ani klimatické zmeny. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisérka Andrea Arnold (došla si už pro tři Ceny poroty na festivalu v Cannes) dokáže emoce vtlačit do uvěřitelných mezí, udrží v divákovi při každé příležitosti jemné napětí a potvrzuje, že patří k tomu nejzajímavějšímu, co mohou Britové z ženských autorek nabídnout. Tak jako Jean-Marc Vallée ve svém vyprávění nemoralizuje, jednání hrdinů nehodnotí a snaží se zůstat vcelku objektivní, neboť se snaží měřit oběma stranám stejně. Psychoterapeutka pokládá nepříjemné otázky a zdá se, že Madeleine si v téhle partnerské rovnici úplně nevěří. Renatina dcera se bojí, že svět čeká zkáza, ale hlavně má zmatek v hlavě kvůli svým povedeným rodičům. Jane se otevírá nové známosti a Perryho matka dál slídí. Ale jinak nic extra dějového nebo zajímavého. Laura Dern palec nahoru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda přinesla určitou dějovou stagnaci, takže jsem musel své hodnocení lehce krátit. Hlavní dějová linie se příliš nevyvíjela, spíš jsem dostal detailnější pohled na americké školství, který mi zase jednou potvrdil to, co si o něm dlouhodobě myslím. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

šibnutý štokholmský syndróm... ......... Šailinka vie tak dobre hrať (keď ju chcel 1. x pobozkať...) .............. Pri prvom diele som pochyboval že či bude táto sízn opäť dobrá, vôbec sa to nezdalo. Našťastie sa to ale pekne rozbehlo a je to výborné. ()

Reklama

Reklama