Reklama

Reklama

Celeste obviní Mary Louise z toho, že stretnutím s Jane prekročila všetky medze. Renáta pretrpí súdne konanie s Gordonom. Jane sa na Amabellinej narodeninovej oslave zverí Coreymu. Madeline sa naďalej snaží zmieriť s Edom. (HBO Slovakia)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mary-Louise má plán, ošklivě se podívá na jednu z naší pětice a dostane facku, Celeste si zase zařádí, Jane se svěří se svými démony, Bonnie se dál lehce psychicky hroutí, Renata odevzdá snubní prsten a uspořádá velkolepou narozeninovou oslavu a Madeline stále není odpuštěno. Divák v první sérii věděl víc než postavy, přesto tvůrci umně tajili trumfy, tady dějově krapet přešlapujeme na místě. Kouzelně satirický pohled na zazobané postavičky a jejich kostlivci ve skříních je zatím ten tam. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dej série sa už poriadne rozbehol a to na všetkých frontoch. Začína sa nám zopár vecí pekne relativizovať, pravdupovediac muži môžu byť po týchto zopár častí zo žien poriadne vystrašení, tie najkrutejšie boje ale vedú najmä medzi sebou. Opäť počúvame skvelo napísané dialógy medzi najlepšími herečkami sveta, takže čo si priať viac. Plné hodnotenie nedávam, pretože podobné rodinné oslavy, tu naviac venované decku, ma na obrazovke príliš nebavia. A v realite už vôbec :) Ale tá poznámka na mieste, že ide iba o predstieranie, bola dokonalá, proste big little lies... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát se děj příběhu nehnal příliš dopředu, zatímco minule si pořádnou porci času urvala škola, teď to byla Amabellina oslava. Nemůžu si pomoct, ale ty neustálé flashbacky už mi začínají lézt na nervy stejně jako Mary Louise. Ta je protivná jako bolavá noha, takže chválím scénáristu za to, jak ji napsal a Meryl Streep za to, jak ji zahrála. ()

Reklama

Reklama