Reklama

Reklama

VOD (1)

Celeste je na súde nemilo prekvapená Mary Louise. Renáta zistí, že má Gordon na tričku aj iné prehrešky než tie s peniazmi. Bonnie premýšľa o tom, čo si počať s utrpením svojej matky i vlastným svedomím. Ed zvažuje nečakanú ponuku od Tori predtým, než pristihne Madeline v chúlostivej situácii. Montereyská päťka sa kvôli Perryho smrti ocitá pod čoraz väčším tlakom. (HBO Slovakia)

(více)

Recenze (16)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víc v řiti (samozřejmě duševní) už ty postavy snad ani být nemůžou (aniž by se z toho už stala směšná laciná telenovela). Minimálně se Celeste (stále skvělá Nicole Kidman) musí alespoň trochu soucítit snad každý, kdo není úplně bezcitné hovado... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda konečně přinesla tolik potřebný vývoj. Soudní líčení tvůrci zvládli s naprostým přehledem a klidně bych přihodil i pátou hvězdičku, kdyby nebylo úplně zbytečné dějové linie s umírající Elizabeth. Tahle postava byla do příběhu evidentně dopsána, aby natahovala děj. ()

Reklama

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ou šit, vykľulo sa šidlo špatné z vreca o ktorom sme nevedeli... x'D ..................... Ináč celé to je od začiatku umelé, pretože keby mala takéto problematické tajomstvá, pustila by si do domu bývať svokru, matku svojho nejasne umretého muža, o ktorej je po minúte jasné že to bude chovanie si hada na hrudi?... Možno, keby bola retardovaná, lenže ona je údajne vynikajúca právnička... So,  inconsistent. Mali to ináč natočiť, dalo by sa - baba jaga sa mala spočiatku oveľa lepšie pretvarovať, zatajovať... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisérka Andrea Arnold (došla si už pro tři Ceny poroty na festivalu v Cannes) dokáže emoce vtlačit do uvěřitelných mezí, udrží v divákovi při každé příležitosti jemné napětí, jenže tady se ne a ne nastartovat. Nechci být zlý, ale napínavý děj nebo psychologickou hru si představuji jinak. Zůstaly skvělé herečky, které ovšem nemají moc co hrát. A jen bych se opakoval. Jedna má trable s finančními problémy svého manžela, druhá s nevěrou a ztrátou důvěry toho svého, další s vážně nemocnou matkou. Ano, soud má slušné grády, ale mnohé nezachrání. Na první sérii to zatím vůbec nemá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže so súdnym procesom začíname už v predposlednej epizóde a vážne to bol dobrý ťah a skvelá príprava na finále. Všetko začína do seba krásne zapadať a že sa pôjde týmto smerom, som po prvej či druhej epizóde ešte netušil. Herečky dávajú do svojich úloh úplne všetko, úplne zabudnete, že sledujete slávne herečky a vnímate už len postavy. Máme tu aj zopár prekvapení, ako sme si zvykli, tak pre postavy nie príliš optimistických. Emócie sú vyhnané na maximum, všetci, či skôr všetky, budú musieť pre víťazstvo ale zachovať chladnú hlavu. Je ale otázka, čo to v tejto chvíli znamená. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama