Reklama

Reklama

VOD (1)

Celeste konfrontuje Mary Louise ohľadom tragickej udalosti z Perryho detstva. Madeline sa obáva, že ich spoločná lož povedie k rozpadu montereyskej päťky. (HBO Slovakia)

Recenze (17)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli to udělali schválně, že se po náznacích toho, že už se na policajtech začne něco dít, úplně vykašlali na tu nejtajemnější dějovou linii, nebo už jim nepřišla tak zajímavá, to tkví ve hvězdách. Každopádně za hodně nevysvětlený konec, který dle všech zvěstí po internetu není cliffhangerem pro třetí sérii, dávám pouhou čtyřku. Snad se podaří zařídit, aby se celý cast ještě sešel a dovyprávěl nám příběh toho komplikovaného Monterey. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak minule se nám Celeste (v tomto díle skvostná Nicole Kidman) u soudu plného solidních výměn názorů sesypala, tentokrát sama na sebe bere roli té, která bude směrem k Mary-Louise pokládat otázky. A coby právnička vystupuje naprosto suverénně. Zatímco naposledy se jí to krapet nedařilo. Zvláštní? A pomáhá si berličkami (video chlapců), které jsou mírně úsměvné. A resumé soudkyně, kterak nechce hochům nakládat další těžké chvíle? To přeci věděla od samého začátku. I samotná Meryl Streep se poslední díly omezuje na povzdychy a prázdné řeči o tom, že „stále jsme rodina”, a ač hraje skvěle, její postava se jen zoufale opakuje. Manželská krize u Madeline má nečekané rozuzlení (a docela hloupé), Jane, která na sebe nenechala sáhnout, je najednou ve spodním prádle, k matce Bonnie jsme si nemohli vybudovat pražádný vztah, takže její polehávání na nemocničním lůžku ve mně opravdu nic nevyvolává. Laura Dern opět palec nahoru. Celkové dojmy: hodně rozpačité. ()

Reklama

Jason.Cruger 

všechny recenze uživatele

Záver druhej série prinesie ukončenie dejových liniek, možno posledným záberom i hlavnej linky. Nemôžem si pomôcť ale kľudne by som zniesol ďalšie série, nakoľko ma komplexnosť postáv s ich problémami nesmierne baví. Uvidíme či sa seriál bude chcieť vydať za dej knihy, a ak áno, ako to scenáristi zvládnu. Za mna ale podarená (ešte lepšia ako prvá) séria. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle nějak se mají točit poslední díly (trochu doufám, že šlo pouze o poslední díl série). Mělo to spád, gradaci, všechny klubíčka byla domotána, všechny otázky zodpovězeny. Závěrečné epizody bývají většinou už jenom takové unavené doklopýtání do cíle, ale v tomto případě šlo o pověstnou třešničku na dortu. Zatím snad jenom díky za těch několik hodin a místo sbohem raději nashledanou. ()

Lockeroom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem to podceňoval jako feministickou záležitost, ale konec druhé řady byl opravdu výborný. "Už žádné lži", z toho si pokusím vzít i něco pro svůj život. Herecké výkony, na kterých je seriál postavený, samozřejmě výborné. Zaujala mě na miniprostoru i malá Darby Camp, která hraje dceru Reese Witherspoon, zdá se být talentovaná, mohlo by z ní něco být. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama