Reklama

Reklama

Scarlett Johansson alias Black Widow se po dekádě v Marvel Cinematic Universe konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství, které však bude úplně jiné, než jaké doposud poznala. Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila její už téměř zapomenutou minulost, a proto se musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je zničit Black Widow. (Falcon)

(více)

Recenze (755)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive se nekona zadnej pruser. Porad si myslim, ze to je naprosto zbytecnej film a to i vcetne kontextu MCU, ale i tak jsem nakonec vlastne spokojenej. Dej je sice misty lehce mimo, akce by mohlo bejt vic, zaporaci tak nejak tradicne tragicky, ale jinak naprosto v pohode. Je fajn, ze se tvurci snazili o trochu realistictejsi komiksarnu a misty se jim to skutecne dari a hlavni ctverice je perfektni, vtipny je, ze nejmin zajimava je Scarlett a nejvic asi bavi hlaskujici Pugh a Harbour. Mozna je to tim dlouhym obdobim sucha v kinech, ale slabsi 4* to da. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě někdy v době, kdy nejzvrhlejší kurvil dětského vkusu všech dob, Dyznyho kokotporát, zamával čtyřmi miliardami před nejzvrhlejším strůjcem nočních polucí přitroublých dyslektiků všech dob, Mrvelem, a uzavřeli sňatek z hrabivosti a dogmatismu, přestaly být homixové adaptace slaboduchou, avšak, s vypnutým indikátorem přiblblých kokotin a žužlaným palcem v hubě, jakž takž snesitelnou zábavou. Dyzny pomalu ale jistě přetransformoval svou nejnovější akvizici na Marxvel, a téměř všechny vzniklé produkty posledních pár let se pod heslem „Jebat scénář, jebat děj, hlavně za každou cenu šířit neobolševickou propagandu jakože děsivě diskriminovaných vybraných privilegovaných menšin (dříve „lidová fronta“) a vyplachovat nastupující degeneraci Z („Závisláků“) ke kolektivní debilitě tolik kýženého unifikovaného (a jednoduše ovladatelného i pasitelného) spotřebitele zítřka ve Sdružených černoduhových a papohlavních barvách Benettonu násilně nucené kulturní identity. Docela by mě zajímalo, jak moc se teď obrací známý rasista a vyhlášený bezdůkazní honák komunistů Walt v těch šesti stopách pod zemí. Zřejmě ale leží klidně, značka přežila, metody zůstaly, jen se kapku přepólovalo ideologické spektrum. Ale zlo, jako za Studené války, přichází stále z Ruska i během Teplé války. Docela samice Ironmana! A tak tu máme další bestiálně nudný, trapný a zcela nezáživný, ovšem řádně patomentorský zvratek #Scarletttoo o bezskrupulózním psychickém týrání a ovládání slaboduchých vagín, co se nepovoleně vzdálily od plotny, Rejem Einschweinem a Davčou Epschweinem. Zvratek, jehož děj se dá naprosto přesně shrnout takto: trapná bitka se zamindrákovaným zdivočelým toustovačem Olinou – 15 minut, povrchní retardované lkaní nad smutně dysfunkční rodinou sester Pičichvostových – 1 hodina, povrchní skučení nemrdaných feministek nad odpornými šovinisty, týrači a seksuálními predátory – 1 hodina, trapná bitka se zamindrákovaným toustovačem Olinou, vyhlazení odporných šovinistů, týračů a seksuálních predátorů, velké BUM jejich prohnilého doupěte, katarze, světu mír a lepší zítřky pro všechny lidi a ženy světa – 15 minut. A takový to mohl být strhující a drsný špionážní napínač! To by jej ale nesměl zaštítit (slovní základ „zachcat“) bolševický manipulátor, napsat submisivní aportovač tenisáků a režírovat militantní lesba s jezdeckým bitchíkem v ruce. S tímhle už opravdu běžte do piče, soudruzi! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec nic proti silným ženským postavám, které si dávají chlapy k večeři, pokud jsou uvěřitelné a mají nějaký logický základ v příběhu, ale když jádrem záporácké organizace jsou rachitické dospívající slečny (jinými slovy 40 kg i s postelí), s jejichž pomocí má být ovládnut svět, tak mám prostě problém. Nehledě na to, že nápad s feromony je jak z mých pubertálních pokusů o literaturu, když jsem se pokoušel psát sci-fi příběhy. A tak mě napadá – Kevine Feige, nechceš mě najmout jako scenáristu? Nějaká kačka na přilepšenou by bodla :o) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Scénář a chování postav bylo zmatený jako chameleon mezi lentilkama. Na akci bylo vidět, že za každou cenu chce být cool. Někdy byla, ale někdy to už i na Marvela bylo přepálený. David Harbour je jasnej masér číslo jedna u tohoto filmu, od pákování v base ("Over The Top Sly" by se totálně nečapal ) mě bavil, bavil a zase jenom bavil. Nemůžu říct, že by to byl srágonec. Tvůrci moc dobře vědí na koho cíli a podle toho hrajou. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Příslib tvůrců o dalším Winter Soldierovi nenaplněn. Jakoukoliv snahu o přízemnější a kontaktnější souboje sráží naprosto příšerný střih (tempo je díky epileptickému editu celkově v první polovině dost mimo) a paleta přepálené akce se dostává i do naprosto obyčejných potyček... kde tyhle úlety nemají co pohledávat. Vážně je takový problém natočit honičku na motorkách či v autě bez digi výbuchů, umělých nárazů a desítky kotrmelců? Působí to komicky. Z postav z masa a kostí se stávají nesmrtelní terminátoři, kteří se nezapotí, neunaví a snesou cokoliv. Naštěstí tu máme alespoň parádní pasáž v Rusku a především komornější úvod, který předvádí to nejlepší ze zemitějšího Marvelu - velká škoda, že se to neudrželo po delší dobu stopáže. Hodně to táhnou postavy a prvek "rodiny"... což bych vůbec nečekal a casting se v tomhle bodě povedl na jedničku (David Harbour vládne! Florence pak s přehledem prodává svou dívčí neotesanost a nevykalkulovaný půvab) - opět tu však nastává klasický Marvel problém se záporákem, který je ZASE naprosto zaměnitelný a nepochopitelně nevyužitý. A přitom je Taskmaster v komiksech tak parádní materiál. Velká škoda. Dohromady nejde o žádný průšvih. Snaha ale mohla být opravdu o něco větší. Fajn rozlučka... ale kdyby nebyla... asi by to příliš nevadilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že se jedná o nejslabší Marvelovku, byť z těch slabších určitě je. Když ale Marvel rozhazuje stovky milionů do větru na další projekty, tak proč si nenatočit film postavy, která není úplně nejpřednější, ale každej fanoušek předlohy Vám řekne, že svůj film si jistě zaslouží, no ne? Příběhově mi to sice přišlo docela dost o ničem. Vlastně mě to ani moc nebavilo, když si to v hlavě tak srovnávám. Nejlepší na tom všem ale byla akce, která sice byla brutálně digitální, ale třeba v Budapešti to byla velká jízda. Také úvodní titulky byly těžká pecka, dost možná nejlepší intro ze všech Marvelovek. Cover na Smells Like Teen Spirit od zpěvačky Malia J je neskutečnej nářez . No a i když je celej flim tak nějak příběhově průměrnej, musím uznat, že i samotný závěr se mnou docela hnul. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Byl jsem nadšený. Asi tak do půlky. Black Widow totiž začíná jako nečekaně temná a dospělá komiksovka a místo vtipů servíruje zlomené a váhající hrdiny a hrdinky a překvapivě drsnou akci, která nezapře, že se tvůrci inspirovali u Jasona Bourna a Mission: Impossible. Jde to i bez humoru a chvilku to vypadalo na vůbec nejdospělejší a nejvyzrálejší marvelovku, která se nebojí témat, jaká by tu člověk úplně neočekával. Jenže pak se to nějak zlomí. V polovině jakoby si tvůrci řekli, že po něčem takovém jejich publikum vlastně asi netouží a vrátili se do zajetých kolejí, kde se hraje plus mínus na jistotu. Black Widow dělá i to dobře a když si odečtu ne až tak dobré kontaktní akční scény a slabšího Taskmastera, je to přinejmenším solidně odvedená práce a neurážející marvelovský průměr. Jenže to už mi přišlo trošku málo, když se tvůrci v první části vytasili s dospělejším a přitom plně fungujícím stylem. Nechci, aby to vyznělo, že Black Widow je špatný film. Jde o dobře odvedenou komiksovou rutinu, ale s tím už se jako divák úplně spokojit nechci. Zvlášť, když mi Scarlet Johansson a její parta zvládli ukázat, že mají na víc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $183,651,655 ║ Tržby Celosvetovo $379,751,655▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,836,060║ Tržby za predaj DVD v USA $8,329,025║ Marvel akosi dožíva, bez lepšej iskri tvorí skôr polotovary, než plnohodnotné blockbustre, je to bez lepšieho nádychu. O nejakej nápaditosti škoda hovoriť,  je to strašne okukané, schématické. Nezachráni to ani Scarlett Johansson, ktorú tu zatieni jej priami náprotivok jej milovaná sestrička  Florence Pugh, tá si to viac kradne pre seba. Prvá polovica filmu sa ešte ako tak držala v dosť vážnych skoro až dravých špionážnych kontúrach, samozrejme že prišlo na dosť banálne scény, či zbytočné až samoúčelné sesterské kopance. V tej druhej polovici to bolo až prílišná rutina, proste nehorázne okukané scény akoby sme už pozerali taký klon Captain America Winter Soldier. Bez lepšieho nápadu to neustále dávalo už beztak postavený príbeh na vode, čoraz viac dole až z toho vznikla asi najzbytočnejšia Marvelovka. Príde mi to že Marvel svoj vrchol už dávno zažil na niečo lepšie už môžeme asi len ťažko čakať. /videl v kine: 55%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Chápu, proč nešlo odolat zápletce Black Widow vs. Harvey Weinstein, zároveň však netuším, proč se z ní nevytřískalo zhruba stokrát víc. Rozjezd je skvělý (i to hraní na Bournea se docela povedlo), ve vězení to ale začne skřípat a už se to bohužel nikdy nespraví. Všechen ten digibordel je stejně zbytečný jako dialogy o rodině, nejvíc ale bolí vyplýtvání Taskmastera, místo něhož tu mohl být prakticky libovolný komiksový padouch v masce. Nakonec z toho i přesto vyleze jakž takž průměr s fajn Florence Pugh. Kdyby ale Black Widow tuhle sólovku nedostala, vlastně by mě to zase tolik nemrzelo. (6/10) ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Marvelovka se smysluplnou feministickou nadstavbou? Captain Marvel se může jít zahrabat, o konkurenční Wonder Woman nemluvě. Emancipační přesah je u Black Widow výrazný a dokonce i vcelku vrstevnatý, zároveň však neurazí ani diváky, kteří nic řešit nechtějí. V tomhle ohledu zamrzí jen opět nestřídmá délka, což už ale nikoho nepřekvapí. Není to špičková, natož revoluční podívaná, ale jako komiksový post-mortem-origin bez problémů šlape. Florence Pugh vnáší do marvelovské vzletnosti sympatický pohled člověka, pro něhož jsou bitky namáhavé a bolestivé. Svou postavu navíc podává s adekvátní mírou nadhledu, což naopak obtloustlý David Harbour s množstvím humoru přehnal. Akce je rutinní, ačkoli finální bitka trochu přestřeluje měřítko. Black Widow si však ode mě vysloužila palec nahoru - funguje totiž jako oddychová komiksovka i rodinné melodrama se sebevědomými rýpnutími do weinsteinovských praktik. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

BLACK WIDOW - blockbuster, který oficiálně započíná čtvrtou fázi marvelovek, přestože jde o midquel odehrávající se mezi CIVIL WAR a INFINITY WAR, obsahující leda potitulkovou scénu náležící svým zasazením do post-ENDGAME období do čtvrté fáze (!) - má fakt příznačného záporáka/příznačnou záporačku. Ne v tom slova smyslu, že odhalení identity představuje stejně jako v případě IRON MANA 3 zklamání pro komiksové nerd(k)y a že jde o další nedostatečně prokreslenou a až zpětně motivovanou antagonistku (ups, jako že to fakt není předvídatelné, vůbec ne, opravdu), která funguje u marvelovky asi po víc než dvacáté pouze k prokreslení titulní protagonistky. V tom slova smyslu, že Taskmaskerka si pamatuje vše, co vidí, a pak to napodobuje._____ Choreografie v atrakčních scénách konkrétními pohyby upomíná na konkrétní superhrdiny (Hawkey, Captain America, Black Panther...) a film jako špionážní/agentský thriller o (dys)funkční rodině zase na jiné špionážní/agentské thrillery a snímky se superhrdiny o (dys)funkční rodině. Zmíněný pastišácký přístup může saturovat cinefil(k)y, jimž stačí opravdu málo. Například to, že sekvence způsobem nasnímání i výchozí narativní situací začne jako AGENT BEZ MINULOSTI, aby následovala do domovního souboje s užitím dostupných rekvizit jako z BOURNOVA MÝTU a vyústila do akce na střeše variující BOURNEOVO ULTIMÁTUM, nebo že se postava dívá na MOONRAKERA a poslední akt parafrázuje jeho finále (a přitom se snaží přechytračit publikum jako z MISSION: IMPOSSIBLE a dohrát tu osobní/profesní linii jako z bourneovek, zatímco přepíná hlediska a řeší rodinné trable jako ÚŽASŇÁKOVI)._____ Jistě, můžete si jako Pavlovův pes pokaždé poslintat stopky z toho, že rozpoznáte odkazované, jenže to i valná většina ostatních, a můžete se poplácat po zádech za svůj feminismus při ocenění filmu s (ne)superhrdinkami a režírovaném ženou, než zase v afektu nebudete respektovat konsent a budete plácat ženy. Kdokoliv jiný ale bude mít řadu problémů s tímto Frankensteinovým monstrem. Frankensteinovým monstrem, které dost neorganicky spojuje řadu nekompatibilních poetik (blíže skutečnosti ukotvené agentské psychologické drama, sebeuvědomělý a dějiny komiksového žánru komentující animák plus nadsazené nulanulasedmičkové dovádění). Frankensteinovým monstrem, které přímo - třeba v úvodních titulcích - i nepřímo - třeba weinsteinovským arcipadouchem - referuje ke skutečným osobám a reálným geopolitickým problémům, ale z těchto pro jistotu dělá vtip pro co nejširší divácký zásah. (Je víc nevtipný a ofenzivně blbý humor na téma hysterektomie, nebo přístup k ruskoamerickým vztahům a problematičnosti jednání a ideologie obou mocností?) Frankensteinovým monstrem, u kterého uvěříte, že první verze scénáře vznikla za dřív než dva týdny (a už neuvěříte jejímu precizování přepisováním), když se postavy a jejich jednání někdy mění ze scény na scénu, aniž by to měl být jakože překvapivý "zvrat", a některé scény a dění na sebe ani moc nenavazuje (například zdvojený epilog řešící visící příčinu z úvodu). Frankensteinovým monstrem, jehož hlavní stvůrce - Kevin Feige - se při pietě Richardu Donnerovi může zaklínat Donnerovým heslem "versimilitude", ale Black Widow si s ním leda vytírá zadek. Velký zadek. Při superhrdinském přistání. Komentovaném, protože se necílí jenom na naivní publikum. A bez krve či čehokoliv rozrušujícího, protože feigovský kulišák a disneyovský Myšák myslí na rodiny... a nebo spíš na jejich peníze. Být žena, vyrvu si uterus a umlátím s ním lidi zodpovědné za podobné filmy - a lidi kladně hodnotící podobná díla. Já ale žena nejsem, a tak dám přednost lepším monologům agentčiny vagíny, které vznikly v posledních letech (např. svým pojetím atrakcí více vtahující ATOMIC BLONDE, tematicky komplexnější a pro 15+ určenou RUDOU VOLAVKOU či svou strukturou, změnami hledisek a dávkováním informací sofistikovanější ANNOU). () (méně) (více)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DCERA, SESTRA, AVANGER...“   Heleďte… úvodní ¾ hoďka uteče jako voda. Pak si tam holky sednou a začnou žvanit… pak akce… pak zase vykecávaj… což je fakt na hovno. Technicky nabušený, ale prostě…. celkem nuda. Co víc napsat?...     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Feromonový zámek? Neznám... 2.) Miluju tě Scarlett (Johansson)  /// Thx za titule „titulkomat“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  *  AKCE  ****  NAPĚTÍ  ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po téměř 2 letech se konečně do kin vrhla Marvelovka a ve výsledku nebylo oč stát. Za mne docela zbytečný film o zbytečné postavě.První hodina je překvapivě solidní, má výborné tempo, akce se drží při zemi a fighty mají slušnou choreografii, jsou ve stylu Bournea, takže jsem si je užíval. Potěší i Florence Pugh, kterou mám velmi rád a nástup Taskmastera je parádní, ale druhou hodinu jsem měl pocit, že se snad vyměnil režisér a akci vystřídá drama, zábava jde stranou, humor absentuje úplně, taskmaster jde stranou!! ( Takhle odstrčit zajímavého záporáka je trestuhodné!) a finále mi přišlo ze všech akčních scén snad nejslabší, takže jsem docela v rozpacích.První půli hodnotím za 8/10, druhá je u mě tak 5-6, a ve výsledku zaokrouhluji spíše k 6, protože na Marvel mi to přišlo nevyvážené, ani efekty nejsou příliš oslnivé, přišlo mi to trochu, že se jede na půl plynu a dost možná první Marvelovka, kterou si rozhodně znova nepustím.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 1/5, Násilí 0/5, Zábavnost 3/5 Hudba 2/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Fakt zlý scenár. Film Black Widow nie je pre marvelácke univerzum dôležitý. Je však dôležitý pre postavu Čiernej vdovy. V Avengers: Endgame sa s nami rozlúčila. Vyzerala byť zmierená. S temnotou. Ktorá ju celý život obostierala. So zlými vecami. Ktoré spáchala. S minulosťou. Ktorá bola všelijaká, len nie pekná. No a vo filme Black Widow sa dozvieme, ako k tomuto zmiereniu došlo. V tomto smere, ako pomník postavy, film funguje celkom solídne. Scarlett Johansson (ktorá to aj produkovala) sa vrátila k červeným vlasom a hneď je to lepšie (áno, niekedy stačí tak málo). Poteší tiež ozrutný sovietsky Captain America. Po dlhom čase som znova rád videl Rachel Weisz. Florence Pugh bola... adekvátna, akčné scény slušné (ale tie z Captaina Americu 2 neprekonali). Potitulková scéna slabá. Finále naťahované. Skrátka, čakal som viac. Ale malo to svoje momenty: retro úvod z Ohia 1995, humoru nebolo veľa, ale bol správne nadávkovaný. Dojemných scén takisto nebol extrémne vysoký počet, no keď už sa vyskytli, dojali (motív hľadania biologickej matky pokojne mohli natiahnuť o pár minút a scén navyše). Slovné (bohužiaľ len) narážky na Avengers potešili. Práca s postavami možno lepšia, než si zaslúžili. William Hurt tu mal... koľko? 69 sekúnd? Taskmaster ako záporák fajn (aj jeho šéf Ray Winstone), ale škoda, že z neho viac neurobili Terminátora, predpoklady (zjavná fyzická prevaha, hudobný motív, absolútna neochota prestať prenasledovať svoj cieľ) na to nepochybne mal a oni ho takto potopili. Niektoré momenty wtf (výmena „tvárí“, prasatá, robenie si srandy z vyoperovania maternice). Mrzí ma, že použili tak málo pesničiek, lebo akonáhle niečo zaznelo, skvele to urobilo atmosféru (prerábka – samozrejme ženská – Smells Like Teen Spirit od Nirvany bežiaca pod úvodnými titulkami a môj miláčik American Pie). Určite to neradím medzi najslabšie marvelovky (Thor 2, Captain America 1, Doctor Strange 1), ale zďaleka to nemalo ani na najlepšie. Cinemax TN 2021 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Prvních třicet minut fajn, vlastně moc fajn, tónově se to totiž dost blíží Winter Soldierovi a Občanské válce, možná i o krapet temnější. Jenže jakmile se postavy začnou scházet dohromady a děj se více ukotví, najede se na tu typickou rodinnou zábavu pro všechny, kde jde většina těch zajímavých témat a motivů zase zbytečně do pryč. Neurazilo mě to, filmový look je znát a po seriálovém Falconovi a Lokim je to kýžený návrat k vysokorozpočtové akci, výpravě i prvotřídní režii, jenže zároveň to prostě nenabízí nic navíc, nemá to příliš ostré lokty a z hlediska širšího univerza je to vlastně celkem zbytečný filler. Což je škoda, protože kvalitami to strká do kapsy jak Wonder Woman, tak Captain Marvel, na ty nejlepší marvelovky se to ale bohužel veze až v příliš důvěrných kolejích. 6/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Můj bože. Pokud by se koronaviru podařilo zabít éru komiksových blockbusterů, řeknu, že to všechno stálo za to, ale obávám se, že s tím ještě budu muset vydržet a už mi upřímně řečeno přestává stačit trpělivost. Nechápu, proč jsem se ze všech módních vln mainstreamového hollywoodského filmu musel narodit do té nejnudnější, nejoproštěnější od individuálního talentu a s nejmenší trvanlivostí. Zatímco vždycky bude někdo, kdo bude sjíždět muzikály Freda Astaira a westerny Johna Waynea, neumím si představit, že by se někdo v historii měl potřebu vrátil k téhle rozumně kvalitní, dobře natočené a vcelku naprosto v pořádku zbytečné obludnosti a netěším se, až budeme muset jednou vnoučatům vysvětlovat, jak tupí jsme byli, že jsme za tohle dávali peníze znova a znova a znova. Já vím, že skuhrám, ale to je proto, že koncept blockbusteru mám rád a už bych fakt potřeboval v jeho rámci něco nového. Kdyby se v rámci komiksů nějak experimentovalo nebo přicházelo s něčím novým, bylo by to (možná) o něčem jiném, ale takhle chci jen konec. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Už si ani nepamatuju, kdy tyhle "hypermoderní" akční slátaniny vznikly, možná to byl Labyrint lží. Jeden rádoby překvapivý zvrat střídá druhý, způsobem deus ex machina se různí lidé objevují na různých místech v ten správný čas. Události se dějí bez příčin, resp. jen proto, aby film mohl nějakým směrem pokračovat dál. Vymýšlet příběhy jako Black Widow je možné donekonečna - vždycky se objeví nový záporák, další katastrofa, anebo se opět budeme ohlížet do minulosti, popř. se objeví nová vedlejší postava, s níž se může zrodit nová franšíza. Filmy s Jamsem Bondem, anebo Mission Impossible jsou také plné moderních technologických vychytávek, ale povětšinou mají fungující a logicky poskládané příběhy. Black Widow jsou holky a exploze. Tak aspoň, že nenudí... 6/10 ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Esence feminismu. Nejde o to, zda jsme kámošky a máme se rády, ale musíme držet při sobě, abychom odpálily do vesmíru zhoubný macho patriarchát, protože vážně jsme se nenarodily proto, abychom byly jen milé holčičky, co mají mlčet a být hezké. Florence Pugh dělající si legraci z elasťákových gest Scarlett Johansson aka Black Widow je top. Dobře, že komiksovky občas režírují i ženy. Jen by za to měly dostat stejné honoráře jako jejich mužští kolegové. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně se nějaký zástupce Marvelu pohybuje ve správné hladině hodnocení. Beristain se naštěstí s velkou chutí věnuje pozadí všech dam, které se mu mihnou před kamerou, takže hlavně ortodoxní dolňáci by měli mít problém usnout. Takový přístup k women power si nechám líbit. ()

Související novinky

Ředitelé Disneyho jsou malicherní egoisté

Ředitelé Disneyho jsou malicherní egoisté

12.09.2023

Ředitelé největších hollywoodských studií jako Disney mívají spíš status seriózních, velice inteligentních a logikou byznysu vedených lidí. Nový report televize CNBC ale tento pohled v případě Boba… (více)

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

13.08.2023

Studio Disney s hranými remaky svých ikonických pohádek v posledních letech nijak nezpomaluje, a kromě již oznámené Moany, Bambiho nebo Lilo & Stitche nás v budoucnu čeká také muzikál Na vlásku.… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Čína pokračuje v bojkotu marvelovek

Čína pokračuje v bojkotu marvelovek

01.05.2022

Naděje na čínskou premiéru Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství jsou zřejmě mrtvé, tamější autority totiž po kontrole filmu došly k názoru, že snímek neodpovídá té správné socialistické vizi… (více)

Reklama

Reklama