Reklama

Reklama

Linka 112

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Linka 112. Čtyři dispečeři a jejich boj o čas. Boj o záchranu lidských životů. 24 hodin na tísňové lince. (TV Prima)

Recenze (20)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Mráz po zádech, ale ze zcela jiného důvodu. Kameru by některým měli dávat do ruky až po důkladném psychologickém vyšetření. Dokureality věrohodná asi jako můj vztah s tchýní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To už i „Fízlové v akci“ jsou lepší než tohle parodování zdravotníků a telefonních dispečerů…Ochotnické představení většiny zúčastněných je jen těžko překousnutelné i tomu největšímu flegmatikovi. Kdyby se alespoň trochu snažili zahrát své role přesvědčivě, bylo by to snad i možné tolerovat, ale naprosto dementní chování ve většině případů mi tento „pořad“ již po pár odvysílaných dílech totálně zhnusilo. Tu jednu hvězdu dávám asi za dvě situace, které nebyly až tak špatné… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Linka 112, kdo volá? Stará tlustá bába, co v obýváku upadala na zem, nemůže se zvednout a její manžel je asi mentálně retardovaný, jelikož celou dobu sedí na gauči, čumí na jedno místo, občas něco mrmlá a když na něj ta bába řve, ať jí zavolá sanitku, začne řvát něco jako "nnnnnnn". Samozřejmě, ultraprofesionální dispečeři honem obvolávají oddělení po celé České republice, aby babku na zemi zachránili. Megakční záběry, bum, už jsou tady, buší na dveře, bába začne řvát na toho svého manžela, ať jde otevřít a on pořád "nnnnn", dokud mu babka neřekne, že přijela paní z pečovatelské služby a přivezla mu jídlo, dneska přece mají tu výbornou svíčkovou, tak se dědek konečně zvedne, otevře dveře a dovnitř vrazí záchranáři a babka je zachráněna. Kdo volá dál? Paní pošťačka někde v paneláku doručuje poštu a najednou slyší výbuchy! Rychle jde na čtyři a začne tam lízt po schodech dolů, na lince 112 řve, že ji tu nějací teroristi chtějí zabít a že tady umře! Naštěstí, profesionální dispečeři poznali, že se jedná o petardy, které si tam parta parchantů bouchá někde v bytě. Pošťačka ale utrpěla těžký šok. Kdo ještě volá? Další stará bába z nějakého bytu v centru, představí se jako Božena Němcová, řekne, že napsala Babičku a že se chystá zabít dítě sousedů, jelikož je nemanželské a to dítě nechávají spát přes noc v kočárku na chodbě (!!!!!!!) a ono pořád řve. Juj, mám tam chybu, ona ho nechce zabít, teda jo, chce, ale prý mu dá šanci začít znovu. Linka 112 neváhá, obvolá protiteroristické oddělení policie a v pěti vyrážejí za ní. Z babky vypadne, že bydlí na tý skále u Vyšehradu. Za pár minut přijedou policajti, běží po schodech nahoru, vidí Boženku vycházet z bytu, ptají se jí na jméno a hned jak řekne, že napsala Babičku a jde zabít mimino ji zatknou a vezou někam do psychiatrie. Tfuj, to byl složitý den. Ale nebojte se, zítra na linku 112 čekají další bizarnosti, které by nevymyslel ani Gaspar Noe, kdyby byl na všech tripech světa. Tak dobře, tenhle pořad je něco otřesného. Ani se to nesnaží být realistické, vzhledem k tomu, že kamera natáčí i to, co se stalo obětem před tím, než se jim něco stalo (!). Normálně, kameramani jsou věštci úplní. I ty příběhy jsou nerealistické, herci ti nejhorší z nejhorších, i já bych to zahrál líp. Už tomu jenom chybí neherectví Pavla Dorotky a dokonalé mimické výrazy při chcaní Jana Veselého. Celé je to tak strašně, strašně hrozné, že se nad tím vším člověk baví. Pokud bych to měl brát vážně, dal bych odpad, pokud jako vtip, tak by to bylo na 4*. A já tenhle pořad fakt vážně neberu a za všechnu jeho špatnost, otřesnost a trapnost mu dávám 4* ()

Yokolobuna

všechny recenze uživatele

Reality TV? Takže už nestačí když Prima dělá idioty z nás policajtů, ale vezme si na paškál i další složky IZS? Děkujeme mockrát... ()

Alouette odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu otřes. Trapný až běhá mráz po zádech. Rádoby dramatické scény, působí spíš směšně, případy které by měly poučit a ukázat jak se zachovat v kritických situacích tak akorát působí žaludeční vředy... Uvítal bych místo takové ubohé že jako reality show dvacetiminutový dokument o první pomoci... ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

No do prdele.. Prima mi poslední dobou strašně připomíná současnou politickou scénu - ta taky ne a ne narazit na úplné dno.. Fakt tohle je absolutní žumpa, která by byla i podprůměrná na TV barrandov. Čeho jsem si hned všiml byla totálně amatérská kamera, ok na to si člověk nějak zvykne. Dále mě šíleně vytáčely samotné dispečerky, díky bohu jsem ještě neměl potřebu nikdy na 112 volat, ale pokud takhle skutečně jednají s lidmi, tak je to docela hrůzostrašné. "herci" jsou příšerní, v porovnání s nimi by zasloužil komparz v policii v akci Oscara.. Případy jsou příšerně nudné (ke všemu mají ještě tu drzost případ rozsekat do více dílů..). On i ten komentátor je příšernej.. Všechno to podtrhuje to, že touto sračkou nahradili dobrou policii v akci. Ještě tomu šanci dám, ale myslím, že už příští týden na to koukat nebudu.. 0% ()

korect odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tak netrpěl při sledování čehokoliv. Není to ani k smíchu, jenom ke zděšenému pláči. ()

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem si naivně myslela že Polici v akci už nemůže nic překonat...Ale tohle jsou úplně nové obzory! Ještě topornější herecké výkony a ještě marnější "scénář" (dá se vůbec u něčeho takového ještě mluvit o scénáři?). Chtěla bych napsat něco ve stylu, že horší už to být nemůže ale to jsem si myslela i minule a hele... xD ()

Oggy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je takova sracka, ze ani to hovno, ktery jsem vysral po opici, takhle nesmrdelo! To je takovej problem udelat reportaze z realnych zasahu? ()

nakelan odpad!

všechny recenze uživatele

Do reklamy jsem to vydržel...bohužel, nebo spíš bohudík už se nikdy nedovím jestli se ta uřvaná ženská z toho výtahu dostala... ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Tak prima už nekurví jenom naši policii, teď už kurví celé IZS.Nevím proč zrovna tyto profese dostávají tak zahulit ve formě této parodie, jakoby realné zásahy neměli ten správný drajv nebo co. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo komu je, podle tvůrců, tenhle pořad určen. Asi úplným idiotům, který si budou myslet, že to takhle fakt chodí v reálu. Jenže idioti, tedy lidi s touhle klinickou diagnózou, na telku nejspíš vůbec nekoukaj, protože stejně nechápou to co tam vysílaj. A normální lidi na to vydržej koukat tak 5-10 minut a pak znechuceně přepnou třeba na zprávy, protože cokoliv jinýho je lepší. Samozřejmě s výjimkou vysílání tzv. TV Barrandov. A vlastně se divím, že Linku 112 vymyslela Prima a ne Soukup. Proto toho by to byla jedinečná šance zahrát si na "hrdinu policajta" (nebo hasiče nebo zácharnáře), současně "chudáka pacienta" a ještě by to stihl bodře komentovat z dispečinku. Občas mi připadá, že tvůrci podobných pořadů "byli odejiti" z TV Barrandov kvůli autokracii JS a nebo se té stanici chtějí aspoň vyrovnat co se týká hlouposti jejich tvorby. P.S.: teď mě tak napadá, že kdyby člověk sehnal dobrej, veselej model a řádně se s partičkou zčudil, stala by se z tohodle pořadu úžasná groteska. Už jen kvůli těm strašně vážně a dramaticky se tvářícím xichtům ... (Ale ne, radši ne. Kdo ví, třeba by v tom stavu někoho napadlo zavolat 112 s tím, že jsme Sněhurka a sedudesátčtyři trpaslíků a jdem ubodat Soukupa drátama z kola sousedovic dvokoláku.) P.S.2: Jo a kdyby nějakýho vola napadlo trvdit, že tohle má bejt pocta záchranářům, hasičům nebo policajtům, měli by mu při první příležitosti vrazit do prdele hasičskou hadici a roztočit kohout hydrantu na doraz. ()

Noah07 odpad!

všechny recenze uživatele

Při sledování se mi udělalo nevolno,chtěl jsem volat linku 112,ale raději to rozchodím....nebo půjdu druhý den k doktorovi... ()

Reklama

Reklama