Reklama

Reklama

Marek Ztracený - To se mi libí

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2018, 3:30 min

Recenze (5)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína (třeba Chardonnay) Ztracený nazpíval pouze jeden ´´hit,, a to Ztrácíš a z toho bude žít celou kariéru nejspíše. Tyhle pokusy nebrat. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

To se mi líbí - ale mě se tahle ultrasračka vůbec nelíbí, obzvlášť když to drnčí každou chvíli na nějaké rozhlasové stanici. Nyní jsem díky shitařské TV Óčko mohl spatřit i unylý ksicht tragéda, který má tuhle odrhovačku na svědomí. ()

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Ztracený, ztracený ve svém vesmíru, nikdy nebyl hvězda a nikdy nebude, ač se snaží tvořit "písně", ale nějak se mu to nedaří. Tento pseudoumělec má jedinou dobrou píseň, všichni víme, o kterou jde, všechny ostatní jsou sračky, stejně jako tato. Na Óčku můžou jeho "tvorbu" pouštět, kolikrát chtějí, a stejně se nic nezmění. EDIT: To si snad ze mě ti buzíci dělají prdel. 17.6. 2020 ve 3:30 ráno hráli tuhle megasračku na dvou rádiích současně: na Shitrádiu prasečina, okamžitě přepínám na Shitvenci 1 a po pár sekundách je tam taky. Podle Jiřího Grygara je možné, že v některém z paralelních vesmírů nastala situace, kdy ji hráli na všech Shitrádiích současně. Je vidět, že u neskonale soudných lidí je tenhle tragéd (jadrnější výrazy si nechávám pro soukromí mého domova) převelice populární. Hm dobrý, vole, jseš vážně ultraborec. ()

Reklama

Reklama