Reklama

Reklama

Halloween: H20

  • USA Halloween H20: 20 Years Later (více)
Trailer

VOD (1)

Šílený psychopat Michael Myers se vrátil a s ním i kletba jeho rodiny. Svůj pověstný nůž obrátil znovu proti své sestře Laurie (Jamie Lee Curtis), pro niž se noční můra stává skutečností. Tentokrát však je na střet s vrahem připravena.  Horor Halloween: H20 je v pořadí sedmým dílem klasické série, kterou zahájil v roce 1978 režisér John Carpenter kultovním snímkem Halloween (u nás vyšel na videu pod názvem Předvečer svátku všech svatých). Pokračování režiséra Steva Minera se odehrává o dvacet let později (odtud šifra v názvu snímku). Na scénu se v něm vrací jak ďábelský vrah Michael Myers, tak jeho sestra Laurie Strodeová, která jako jediná přežila jeho řádění. Nyní žije pod změněným jménem, má sedmnáctiletého syna, ale stále ji pronásledují děsivé vidiny o Myersově návratu. Není tedy překvapena, když se tak opravdu stane. Po dávných zkušenostech s nezničitelným zabijákem je však na střetnutí s ním připravena a je odhodlána sprovodit ho tentokrát ze světa definitivně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (323)

icedalaman 

všechny recenze uživatele

Opravdu brilantní nápad smazat vše zlé co bylo (čtvrtý pátý a šestý díl) a nasadit do hry zpátky Jamie Lee Curtis a vrátit se k původní myšlence Halloweenu. I když scénáristovi brzo došly nápady a některé scény si půjčuje z předchozích dílů. Jinak na Michealově projevu je mi docela divné že projevuje emoce což je u něj docela novinka a ne zrovna vítaná. Z vraždícího stroje se tím stává pouhý šílenec s maskou. Nicméně osmý díl bych už nepovažoval za součást ságy tím pádem důstojné rozloučení s celou sérií. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Ukázkovej devadesátkovej slasher s perfektní podzimní atmoškou, scream-queen Jamie a naším starým dobrým Mikem. Ve třinácti to byl jeden z mejch top hororů, budu to muset zase zkouknout. 75% ()

andio 

všechny recenze uživatele

H20 je podle mě jedním z nejlepších Halloweenů, dobře jsem se u toho bavil, potěšen návratem k původní šabloně a zapomenutím na poslední 3 díly (Halloween 3 do série nezapočítávám). Jamie Lee Curtis mne bavila a i ani ostatní herecké výkony nebyly k špatné. V podstatě si nemám na co stěžovat, ale na jedničku prostě už nikdy nic mít nebude. 8/10 ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

No strašná blbost... Chápu, že ve slasherech se postavy většinou nechovají logicky, ale tady to bylo tak do očí bijící, že se to prostě nedalo. Proč ho nedomlátili kamenem nebo hasákem když měli možnost? Nebo proč ho nepřejeli autem, místo toho aby retardovaně utíkali? A proč Jamie Lee Curtis hrála tak špatně? No prostě se mi to vůbec nelíbilo... ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Výborný díl Halloweenu, přesně podle Michaelova gusta :) Steve Miner jakožto seriálový režisér mě překvapil, příběh parádní, atmosféra temná, zneklidnující. Závěr naprosto parádní ! Tímhle dílem to mělo končit, Michael měl být mrtvý ... ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Díky bohu za Steva Minera!Nejdříve přivedl na svět Jasona Vorheese v jeho zabijácké podobě při režii 2. a 3. dílu Pátku 13. a poté vzkřísil zašlou slávu Michaela Myerse v Halloweenské sérii.Po hodně stupidním šestém díle se znovu vrací hvězda prvních dvou částí J.L.Curtis a opravdu to stojí za to.H:20 rozhodně navazuje na atmosféru jedničky a dvojky a z Michaela je opět to neporazitelné monstrum,jaké jsem si po předchozích dílech přál vidět. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Přeskočení tří předcházejících dílů mě docela zaskočilo, na druhou stranu proč ne. Návrat J. L. Curtisové k její životní roli potěšil, stejně jako závěr celého filmu a potažmo série. Režisér dokazuje, že žánr ovládá (což po dvojce a trojce Pátku víme). ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře průměrný horor a čtvrtá hvězdička patří J.L.Curtis za její hodně dobrej návrat do série a taky za finální bitku Jamie a Michaela. Spousta známých tváří určitě potěšila. Pokračování v moderním kabátě určitě sérii neuškodilo, právě naopak. 68% ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

H20 naběhlo styl alá vřískot a nesluší mu to. naprosto nepochopitelně se zde ignorují části 4-6 (navázat se klidně dalo) a celé je to docela nuda. první hodinu se pak nic neděje, aby jste dostaly závěrečných dvacet minut, které jsou tak překotné a tak dementní až to bolí. co stojí za zmínku je úvodní scéna a pak scéna na odpočívadle. jinak nuda, nuda, šeď a prázdnota. zbytečný film, přesto, v rámci série, alespoň koukatelný. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Halloween H20 (1998) je zábavný horor. Film má pěknou atmosféru. Ale štvou mě tam 2 věcí.  1. Michael zabije pouze 7 lidí což je málo. 2. Michaelova maska, Michael má v tomto díle nejhorší masku za celé Halloween série. 8/10. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Velice solidní pokračování, opravdu mě to překvapilo, ale škoda že si film neuchovává stejné tempo celou dobu. Pozn. mě přijde super ta scéna na začátku s hokejovou maskou, která odkazuje na Pátek Třináctého - už jsem si málem myslel že tam bude taky Jason Voorhees :-) Prostě nej horor 90. let, což ovšem moc těžké nebylo :-) ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Začátek a konec naprosto bez výhrad, přestože brusle zaříznutá v obličeji musela být i pro maskéry v realizaci úsměvnou. Každopádně snaha navázat na druhý díl a zcela ignorovat čtyři tragické halloweenské plivance zaslouží pochvalu a úvodní rekapitulace opravdu nabudí k lepším zítřkům. Stěžejní je logicky i návrat Jamie Lee, jejíž konfrontace s Michaelem mají potřebnou šťávu a nezapomíná se ani na starou dobrou nostalgii. Dobře vypadá zase konečně i Myersova maska, a přestože z něj Miner udělal doslova nezastavitelného kyborga, tak jen uctivě přivírám obě oči. Dobrou atmosféru sice scénář i režisér zabijí několika zhovadilými "nápady", naštěstí má film v rukávu nabušené finále, ve kterém je opět redefinován účel hasičské sekery. 65% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Finální zúčtování mezi Laurie a Michaelem nebylo špatné, jen tomu chyběl tah na bránu, který jsme mohli vidět v jedničce nebo ve dvojce. První polovina filmu moc hororová nebyla,pak se to rozjelo a pár postav zemřelo (ono jich tu beztak mnoho nebylo). Závěrečné finále bylo skvělé, jen škoda jak Laurie dopadla v Zmrtvýchvstání.:/ // Nedopadla, viz Halloween (2018) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to hodně dávno. Až teď jsem si na to vzpomněl. Paralelně doplňuji sledování všech dílů jiné klasiky oné doby "Pátek třináctého". Tehdy jsem z toho měl pěkně naděláno. Teď by to byl výsměch. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel tejto serie sa fakt vydaril,opat sa na scenu vratila Jamie Lee Curtis,celkovo je herecke obsadenie dobre,samozrejme fajn atmosfera i zvukovy doprovod,skoda len toho pomalsieho rozjazdu,ale aj tak skvela hororova zalezitost...:-) ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

První polovina dost nuda, ve druhé polovině se to rozjíždí, ale málo mrtvých a nic originálního.Mě dostává jak ho mají několikrát na lopatkách, ale prostě se rozhodnou nelogicky prchat. To trochu napravil konec. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

S přehledem jeden z nejhorších dílů série. S atmosférou původních dílů to nemá nic společného, tempo je k uzoufání pomalé, děj naprosto nesmyslný, zkrátka všechno špatně. Jednu hvězdu dávám za výkon Jamie Lee Curtis a druhou za to, že je to série, která mě baví už 24 let. Od doby, kdy jsem v 8 viděl prvně jedničku. A teď si jdu spravit chuť remakem od Zombieho. ()

Reklama

Reklama