Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život padesátníka Alessandra se odvíjí mezi maloměstskými kluby, ve kterých léta zpívá lhostejnému publiku, a bary, kde propíjí už tak malou gáži. Bezvýchodnou monotónnost života živočišného hromotluka radikálně naruší fatální setkání s Franceskou, dětsky spontánní ženou s velkýma zelenýma očima, odmítající se podvolit rozhodnutí sociálních pracovníků, že není schopna vychovávat vlastního synka. O prvky road movie obohacená neobvyklá romance z prostředí marginalizovaných se odehrává na sluncem rozžhavené Sardinii, ve světě, kterému by slovy režiséra „jeden měl dát pěstí do obličeje nebo od něj utéct, tak jak to činí postavy filmu“. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (4)

Zed70 

všechny recenze uživatele

Ani jednoho z hrdinů nemůžete mít rádi a nemáte se s kým ve filmu ztotožnit. Navíc se ani jedna postava během filmu nevyvíjí. Snad jen že arogantní namyšlený opilec se prvně v životě obějtuje po druhého a nechá si v samém konci filmu rozbít hubu. ()

vyhnalek 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou antihrdinů, kteří nejsou žádní svatouškové, ale přesto dokáží vzbudit v divákovi sympatie díky skvělému vykreslení postav. Hlavní hrdinové táhnou celý film, takže odpouštím i na několika místech mírně děravý scénář. ()

Parisienne09 

všechny recenze uživatele

Na italský film vcelku zklamání... Trochu rozvleklé, ale zvědavý divák vydrží do konce. Budiž odměnou krásné záběry kamery. Když je někdo zoufalý, nemusí se chovat úplně jako blbec. Velmi dobré herecké výkony. ()

Reklama

Reklama