Reklama

Reklama

Rychlý jako vítr 4

  • Česko Vichr 4 (více)
Trailer 2

Babička Maria, Sam a instruktor jezdectví Kaan se snaží poskytnout všemožnou pomoc a podporu, aby Gut Kaltenbach, zápasící s finančními problémy, nezkrachoval. Cílevědomá Isabell patří rovněž mezi podporovatele, ale potají si hřeje vlastní polívčičku. Impulzivní Ari přijíždí do Kaltenbachu na jezdecký kurz, na kterém se vytvoří mezi ní a koněm Windstormem, podle kterého je celý seriál pojmenovaný, zcela ojedinělý vztah. Zároveň se spřátelí i s Mikou. Mika a Ari se snaží zachránit farmu a také ubránit Windstorma, kterého ohrožuje všeho schopný trenér Thordur Thorvaldson. (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (8)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jestli ono nemělo zůstat u těch třech pokračování. Závěr třetího dílu měl pro mě až mystické kouzlo, to byl jeden ze dvou vrcholů celé trilogie (ten druhý je drezúra ve druhém díle), možná to mělo tak skončit. Tohle, i když podívat se na to dá, bylo už takové trochu nastavování staré kaše. Mika tady "hraje" takovou Šípkovou Růženku, vlastně nemá co hrát, a s Ari, i když je to taky zajímavá postava, která má zcela jiný charakter, ten kůň prostě tak nesouzní. A na závěr bylo už těch nepravděpodobných náhod poněkud moc. Jen se Mika probere z čehosi jako "kómatu", vzápětí je v plné síle na statku u koně, opatrovnictví sirotka Ari taky proběhne jedním telefonátem...kde je ta pověstná německá pečlivost?? Nevím, nevím, uvidím ještě, co přinese pátý díl... Ale tady asi nemůžu líp než za slušné tři. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Za 3*. Ďalšie (voľné) pokračovanie série, kedy je jasné, že jedničku asi nič neprekoná, napriek tomu pomerne príjemné spestrenie s problematickou sirotou, kedy sa nám (z časti) opäť premietnu drobné "epizódy" z jedničky, ale mierne iným spôsobom (použijem veľmi čudné prirovnanie - holt mi to pripomína "novú trilógiu" Hviezdnych vojen, v ktorej zrecyklovali starú trilógiu a pridali zopár noviniek), čo na škodu nebolo a pridalo zopár vtipných momentov :). Pozretie trebárs vôbec neľutujem, pohodičkový (prevažne) rodinný film na nedeľný večer. Luna Paiano v role Ari na jej vek dosť dobrá (a s lukom šikovná :)). Kamera opäť dobrá, a nový soundtrack od skvelej Annette Focks chválim veľmi - v porovnaní s prvým "albumom" (od jedničky) tam nebolo toľko motívov, ale vedzte, že je to kvalitný počin (správne odrážajúci postavu Ari). ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to škoda, ta dokonalá tam skoro nebyla a ta nová byla nepřesvědčila. Příběh celkem slabý. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Ostwind 3 bol zamýšľaný ako koniec ságy, príbeh pokračuje. Presnejšie, v podstate sa opakuje 1. diel, len s novou hrdinkou Aris (Luna Paiano). Tá ale ani zďaleka nemá charizmu ako Mika (Hana Binke), takže slza vám neukápne. Je to ten druh filmu, čo nie je dobrý ani zlý, preto naň jednoducho a rýchlo zabudnete. Samotná Mika tu síce ešte hrá, ale už len málo. Pre mňa osobne sú Ostwind a Hana Binke nerozlučná dvojka. Bez nej to ďalej pozerať nebudem. ()

karolina.val 

všechny recenze uživatele

Když nevíte jak dál a snažíte se oživit již "uzavřenou sérii", přidejte tam sirotka a můžete točit. Tak nějak na mne působil čtvrtý díl. Jak již zmínil v komentářích hygienik, je to slabší opakování jedničky s menšími obměnami. Rozhodně to už nemá takovou dynamiku. Jelikož ale chystají pětku, je vidět, že se nehodlají jen tak vzdát. Kouknu určitě i na tu, abych měla celistvý dojem. I tak si ale stojím za tím, že kdyby člověk koukal jen na první tři filmy, bylo by to možná lepší, čtyřka mi přijde už vážně vynucená a to miluji koně a Německo. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama