Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí? Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt. A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina" připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto je strašne hovno. Prevarená téma, nevtipné, obsadenie co dum dal, výprava čo najlacnejšia. Kvitujem iba tú zápletku ( ktorá prišla po hodine 60 minútach z 90, čo je dosť nezvyklé ) a um novinárky to spracovať tak, aby sa mu pomstila. Inak ako hovorím, k žehleniu a pre znudené paničky ideal. 1 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dá se vydržet. Sice jde o hodně promarněnou zápletku, ale zase oproti zmiňované předloze (asi nejvíce Láska přes internet) je Román sexističtější. Jak nemusím Etzlera, tak zde dobrý. Samý alkohol, samý buchty. Vašut si hraje už sto let pořád to samé a pořád to stačí na všechny ostatní "herce" okolo. Ale dávat filmu odpad kvůli productplacemantu? Lehký podprůměr je tak akorát. Vtipy nejsou kdo ví jaké, ale občas pod nánosem nudy prokouknou. Lehce. ()

Reklama

celticek odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dám, protože jsem zažil vtipnou scénu, která vůbec s filmem nesouvisí. Šli jsme původně s maminou na film Přes prsty, ale očividně se stala chyba a skončili jsme u tohoto provaru. Tak šovinistické žvásty jsem neslyšel opravdu ještě nikde. Vašut neskutečně přehrává, vážně maximální trapas, vtipné to není vůbec, Čvančarová už je taky nafouklá jak papuč. Všichni nadávají na Etzlera, ale jemu jedinému se jde aspoň pousmát. Strašná recyklace hlášek z jiných filmů, otřepané fráze, chvílemi jsem si připadal jak u Kameňáku 3. Je mi líto lidí, kteří považují tyto filmy za vtipné. Asi něco jak Matonoha v Na stojáka, ubohost největšího kalibru!!! Román pro ženy je proti tomuto Tanec s vlky, kurva!:) Nejhoršímu filmu všech dob (pro neznalé - Trhala fialky dynamitem) se to ale nevyrovnalo. Bohudík. Jo a soundtrack ani nehodnotím, protože je to jak obsluha na Kuncovi - mimo veškeré myslitelné i nemyslitelné stupnice. Edit: Po zhlédnutí Žen v běhu, musím ubrat na nulu. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Znáš to, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, sám do ní padá. Začátek byl hodně tragický, sebeironické voiceovery českým filmům moc nejdou, Etzler se upsal hrozné roli, ale Vašutova postava svého slizkého bratra dokázala čas od času setřít a jeho romanci s Čvančarovou jsem nakonec docela fandila. Dalo se to přežít. ()

subic 

všechny recenze uživatele

No když odhlédnu od toho vykradeného tématu, přehrávajícího Vašuta, rádoby vtipného obtloustlého Etzlera a čím dál větší Čvančarové, tak se na to vlastně dalo normálně koukat. Kdyby se na to nalepilo víc balastu, tak z toho měli rovnou radši udělat další blátivý televizní seriál. Sponzorem byl Bandi, Hyundai a Alza. 4/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Dominika Myslivcová se nechala slyšet, že nejtěžší na celém filmu pro ní bylo zvládnout scény, ve kterých lyžuje, protože není moc dobrý lyžař. (Duoscop)

Reklama

Reklama