Reklama

Reklama

Příliv sirén

(seriál)
  • Austrálie Tidelands
všechny plakáty
Trailer
Austrálie, 2018, 5 h 35 min (Minutáž: 36–48 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Návratem bývalé trestankyně Cal McTeer do rodného Orphelin Bay se rozvíří vody kolem staré konspirační teorie, ve které vystupují vražda, drogy, sirény a... léta mlčení. (Netflix)

Recenze (11)

oiuoiu 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd na protest proti zdejšímu nízkému hodnocení. Seriál mi vyhovoval, líbil se mi velmi námět a způsob, jak byl svět rusalek celkově vymyšlen, se mi zdá lepší nežli v seriálu SIREN. Bavilo mne, že hlavní ženská Rusalka je velmi hezká a k tomu poněkud vyšinutá a zlá. A také to, že seriál není zaměřen prvotně na teen publikum, například, svlékají se tu dospělí jedinci. Dala bych čtyři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na počudovanie celkom fajn, aj keď kvalita a pútavosť tohto miniseriálu postupne klesá. To čo ho drží nad vodou je hlavne fakt, že sa tu neustál eniečo deje, nie je času na zbytočné omáčky. A prekvapili aj niektoré úmrtia postáv. Do druhej série sa mi však moc nechce ísť. Priemer. 60/100  ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Charlotte Best je má nová best. Nahých scén se nebojí a je i celkem kouzelná herečka :) netflix mi nabídnul celkem poutavý příběh a i když mitologie není úplně silnou stránkou na kterou si hraje, stejně se mi to i docela líbilo. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Siren mi přišlo nudné a zaměřené spíše mladší publikum. Tidelands naopak cílí na dospělé, takže se tu nebojí nahoty, násilí a atd. Seriál lehce připomíná Animal Kingdom akorát s nádechem fantasy. Finále bylo povedené a jsem zvědav na případnou druhou sérii. 70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem za ty roky vypozoroval, Australané asi úplně nepochopili rozdíly mezi modely/-kami a herci/-kami. A výsledky jsou znát. Asi se méně soustředit na hezké tváře a dokonalá těla a více na herectví jako takové. Je to škoda, protože námět super. Elsa to herecky bohužel neutáhne. A v té záplavě břišáků se bohužel někde ztratil i ten slušný scénář. Hlavní postava nesympatická, všichni se všemi akorát šukají a místo hloubky příběhu plytký doběh do konce. Mrzí, protože pozadí suprové. Otevřený konec jasně poukazuje, jak se seriál bral vážně a nenatočené pokračování, které bylo nutností, mluví myslím za vše. Fakt mě to mrzí. ()

hazaba odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět přehled modelů a modelek, určitě se vám seriál bude líbit. Drogy, volná láska, rádoby tajemství, zoufalý scénář, jo a přidejme sirény!... po třech dílech to balím, protože sledovat "herecké výkony" je utrpením. ()

Haide 

všechny recenze uživatele

Jeežiš, to je škoda. Takový krásný námět a stojí to za... Ale ta myšlenka je prostě hezká a je tam spousta skvělých nápadů. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Nahoru a dolů. Není to takovej odpad, jakej by se mohl zdát, ale zas geniální dílo taky ne. Kdyby to o pár dílů míň, šel bych s hodnocením klidně výše. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

1.řada seriálu, který spojuje thriller, rodinné drama a mytologickou linku dohromady. Cal byla 10 let ve vězení a po návratu do rodného města, kde zemřel i její otec rybář, se dozvídá že bratr přebral rodinné podnikání, o kterém neměla ani potuchy. Rodinným tajemstvím je obchod s drogami, ale mnohem zvláštnější jsou obchodní partneři, o kterých se povídá, že nejsou tak úplně lidé. A to Tindelandeři skutečně nejsou. Jedná se o potomky sirén a jejich královna Adrielle se žene za jediným cílem. Sirény přivolat a poprvé v životě je spatřit. A žene se za tím už přes 100 let.. je krutá, krásná a nevyzpytatelná. Má ale jednu velkou překážku, a tou je Cal. Seriál je oddechový, hezky zpracovaný, obsazení více než příjemné a dějová linka, která nenudí. Mytologie už je takovým bonusem. A i přesto, že má na čsfd pouze 57%, slyšela jsem názory, že je lepší než seriál Siren, který jsem ale neviděla. ()

Reklama

Reklama