Reklama

Reklama

Kazma v práci

(pořad)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2018, 8–13 min

Obsahy(1)

Internetová legenda a diktátor Kazma Kazmitch poprvé v životě opravdu pracuje. Nedobrovolně, každý týden, u nás na Streamu. (Stream.cz)

Recenze (15)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ač mám Kazmu rád, tak tohle mne teda vůbec nebavilo. Možná se zde našel vtip nebo dva, ale jinak se to nelišilo od té klasické břečky kterou nás TV krmí. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na předchozí kazmoviny, z nichž mi některý přišly super a jiný naprosto debilní, působí tahle fraška jako typickej příklad produktu "točím to, protože můžu". Cílovka nalákána profláklostí jména, pozornost udržována lacinýma berličkama. Vlastně je to dost nedůstojný. Mám pocit, že Kazmův mediální dosah a schopnost deformovat náhled na vlastní produkt dosáhly takový úrovně, že je úplně jedno, jakou pověst aktuální čin získá. ()

Hunt odpad!

všechny recenze uživatele

1.dil - o ničem, velmi často trapné, legrace se snaží tvořit tím, že pitvoří a ponižuje lidi.... smutné ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Aj ľudia ako Kazma musia evidentne z niečoho platiť účty... Ja teda len dúfam, že tu sa iba zbierajú po halířích prostriedky na ďalšiu (snáď) megalomanskou OMS. Koncept tohto celého je prudko primitívny. Ale vždy si to pustím, dopozerám do konca a čas od času sa dokonca nahlas zasmejem. Áno, sú momenty a nie je ich málo, kedy sa chytám za hlavu, ale asi nenapíšem žiadnu novinku, že tento týpek je tak neskutočne nevtieravo-uletene sympatický, že sa mu nedá nefandiť. Áno, je to lowcost brak, ale vďaka kazmičovi občas fakt zábavný. ()

SimpanzJi odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak špatný... Viděn 1 díl, a na ostatní ani nemám náladu. Proč bych měl sledovat, jak ze sebe namyšlenej týpek dělá Boha a snaží se být vtipnej? Kazmu jsem nikdy nemusel, ale na jeho videa jsem se přesto díval. Tohle nedávám. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

První díl (Kazma vinařem) mi přišel dobrý a možná i pro Kazmu a diváky nevinaře poučný. Jenže s dalšími díly z toho má Kazma čím dál větší prdel a spoléhá na to, že si lidi řeknou: "Udělal nám tu trapas, rozbil nějaké věci, ale však co, je to Kazma." Ale věřím, že je to jen slabší mezidobí mezi dvěma propracovanými díly OMS. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Nemohu se ubránit pocitu, že po finanční zátěži OMS nakázal Stream Kazmovi, aby udělal i něco méně nákladného s podobnou sledovaností jako OMS. Nevyšlo to. ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si ty firmy myslí, že díl s dementem zvedne jejich jméno?? a všichni tam začnou nakupovat? Opravdu nechápu lidi z firem, proč se někdo obrací na toho retarda a ty jeho hodně trapné forky. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Kazmu jsem znal jenom z jakéhosi videa, kde trolloval pořad Prostřeno. To bylo docela zajímavé. Jaký je však smysl tohoto pořadu, to jsem nějak nedokázal pochytit. Viděl jsem jen čtvrt hodiny jakéhosi nezáživného domácího videa a vůbec netuším, jaký to mělo smysl. Šlo o díl, kde trénoval s fotbalovým klubem Bohemians (nebo co tam vlastně dělal). ()

patmull 

všechny recenze uživatele

Od Kazmy bych čekal po megalomanském projektu OMS něco víc než jen převzetí zahraničního formátu pořadu Špinavá práce (Dirty Jobs with Mike Rows) a její české verze na Prima COOL Těžká dřina. Je vidět, že změny ve vedení Streamu měly nežádoucí projevy i na jeho pořadu a raději zvolili „rychlý prachy“ než projekt, který stojí velkou sumu a hrozí soudními přemi. Na druhou stranu lze alespoň uznat, že Kazma přece jen odvádí o něco lepší práci než jeho kolega Roman Buťa v pořadu Těžká dřina a jeho projev je přece jen o něco přirozenější a zábavnější. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Je to marný. Kazmovo pojetí formátu "Dirty Job" mě absolutně neuchvátilo, naopak mi připadá neuvěřitelně trapný (na to kolik je Kazmovi let) a jeho neustálý "oušit" mi fakt leze na nervy. Takže jak se mi líbila "jeho" verze jednoho dílu sračky Prostřeno! nebo vyjebávka (?) s Marešem a Trabantem, tak "Kazma v práci" stojí fakt za prd. ()

asdfasdf odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento seriál srovnat s kazmovou One Man Show, tak toto je oproti ní úplné nic. Všechno se mě zdá takové trapné a navíc ještě takové umělé až dopředu připravené a to jak tady jedná s některými lidmi a věcmi a ještě si z toho dělá srandu je neskutečně blbé. Pokud chce fakt pracovat, tak ať ten vinohrad poryje třebas obyčejným rýčem, to by mu určitě neuškodilo a po několika takto strávených hodinách by už přestal trapně mlet. Prozatím jediný díl, který mě alespoň trošku zaujal byl, když byl na fotbalu, ale stále to nestačí na to, aby to pohnulo s hodnocením a na další díly se již asi ani nepodívám, protože to zjevně nemá cenu!! ()

Reklama

Reklama