Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Píše se rok 1963: Alison Wilsonové nečekaně zemře manžel. Záhy nato se objeví žena, která tvrdí, že je Alecova opravdová manželka. Alison se rozhodne přijít pravdě na kloub a odhalit skutečnou totožnost svého manžela. Brzy jí dojde, že si Alec svá tajemství odnesl s sebou do hrobu, od jejich románku, když byli během války zaměstnáni v tajných službách, po tajemné období v Indii. Přestože Alison odhalí skutečnosti, které kompletně změní její dosavadní život, nepřestane se honit za pravdou. (Viasat)

(více)

Recenze (10)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ruth Wilson a Iain Glen jsou perfektní. Příběh je zajímavý a díky skutečným událostem dokáže vtáhnout. Bohužel provedení a celkově výprávění mě moc nezaujalo a celkově mě to tak nebavilo, jak bych si představoval u takového počinu. Škoda. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je to na hranici s nejvyšším ohodnocením, nejen proto, že je to podle skutečnosti a že Ruth Wilson hrála skvostně, ale i za poslední záběry a fota, které mně téměř vyrazily dech. Nedokáži si ani v nejmenším představit Alici při postupném dopátrání "pravdy" o svém manželovi v reálu. Muselo to být psychicky naprosto vyčerpávající, ale Ruth to zahrála famózně. K tomu dobová atmosféra, která se také povedla, opravdu nevím, co bych vytkla, takže ještě si to nechám uležet a možná půjdu na pět*. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý krátky seriál, ktorý potvrdzuje, že bez technológií, ako je napríklad internet, toho bolo v nedávnej minulosti veľa možného. Napríklad muž mohol žiť aj niekoľko životov naraz a na všetko sa prišlo až po jeho smrti. Ak sa teda vôbec prišlo. K seriálu asi toľko, že prvá časť dosť naláka, ale ako sa to začína postupne odhaľovať, nabaľovať klamstvá a podvody, trochu to stráca na intenzite. Ruth Wilson opäť výborný herecký výkon a znova potvrdila, že i v 36 rokoch môže bežná britská žena vyzerať ako starena. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma zajímavé ale spíše jako novinový článek než 3 hodinový seriál. Ruth Wilson je vynikající ale dané téma se vyčerpá už v prvním díle a poté seriál dojíždí bez jakéhokoliv napětí nebo čehokoliv překvapivého. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh o pátrání po dvojím životě zesnulého manžela je zajímavý především tím, že je inspirovaný skutečnými událostmi. I když je tu špionážní zápletka a souvislost s II SV, tak nečekejte žádné fatální odhalení a rejdění tajných služeb. Je to spíš o vdově, které se hroutí pohled na milovaného člověka a ona se ,kromě dopátrání pravdy, snaží očistit jeho jméno především sama před sebou. Herecky sérii vládne Ruth Wilson, která dokonale vystřihla všechny polohy, které daná látka nabízela a podařila se i retro atmosféra 60. let, během kterých se většina příběhu odehrává. 70% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Sečteno a podtrhnuto =no to byl teda Alec agent kanec! Se scénáři s válečnou tématikou se roztrhl pytel.U tohohle dílka budiž připsáno k dobru, že vystihl kostýmy,maskami,interiéry i exteriéry i rekvizitami a v neposlední řadě kamerou onu dobu do které byl zasazen velmi reálně.Notně tomu ubral na kráse nekvalitní dabing. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělý herecký koncert rozmělněný na tři části. Krásná ukázka toho, jak tajné služby umožnili jednomu darebákovi se ženit a plodit dětičky, jak na běžícím páse. když jde o vyšší zájmy, tak morálka musí stranou. Ruth Wilson podala fenomenální výkon. Za mne 65%. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Na snímek jsem se dlouho těšila. První díl navnadil, v druhém se nic nedělo a já natěšená, že ve třetím se něco stane...no, nestalo. Příběh sám o sobě zajímavý je, spisovatel, agent a lhář Alec umře a jeho žena zjistí, že žila dvacet let s lhářem, který měl více žen i dětí... ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Zpracování není sice dokonalý a přesně podle pravdy, ale příběh hodně zaujme a překvapí. Vážně jsem jen čuměl jak někdo dokáže působit normálně a zároveň lhát a skrývat pravdu před vlastní rodinou. Zajímavý je, že spisovatel vše dobře tajil dokud nepřišla smrt, po které teprve většina lží vylezla ven. ()

Reklama

Reklama