Švýcarsko leží v srdci Evropy. Jeho majestátní hory, svěží zelená údolí, skalnaté krajiny a středomořská jezera v těsné blízkosti jsou domovem jedinečné a rozmanité fauny.(Viasat)
Švýcarsko leží v samém srdci Evropy. Ačkoli rozlohou patří mezi malé státy, skrývá v sobě nebývalou rozmanitost. Ať už se jedná o jazyky, kulturu nebo přírodu. Od majestátních Alp a hustých lesů, po tajemné slatiny a hřmící vodopády... Švýcarsko je srdcem Evropy. Je to překvapivě velká malá země: nevelká rozlohou, ale bohatá na přírodní krásy. A stejně jako mnoho místních jazyků a kultur je zvláštní a jedinečná také různorodá krajina. Ve Švýcarskou najdeme mocné Alpy, husté lesy a vzkvétající zelená údolí, tajuplná rašeliniště nebo řvoucí vodopády. Středozemní jezera a rozeklané skály stojí blízko u sebe a oddělují je pouze mizivé vzdálenosti. Švýcarsko má mnoho divokých tváří, některé jsou známé, a jiné nám zůstávají utajené. Je to země, která je neuvěřitelně bohatá na rozmanitost, divokou přírodu i úžasné scenérie. To vše přesvědčivě přibližuje každá epizoda mini série Divoké Švýcarsko.(TV Prima)
Prírodopisné dokumenty, ktoré mapujú európske prírodné regióny a ich krásy rovnako kvalitne ako dokumenty o (pre nás) exotických regiónoch inde vo svete, vždy dokážem oceniť. Tento sa nadmieru vydaril. Z viacerých prírodopisných seriálov o Alpách, ktoré som doteraz videl, patrí tento medzi absolútnu špičku.(14.6.2019)
Komentáře uživatelů k TV seriálu (1)
Petike