Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benefiční galakoncert „Slovenští muži vrací úder“, který se konal 2. října 2017 v pražské Lucerně, volně navázal na velmi úspěšný benefiční galakoncert „Slovenské divy“ v Praze, který se uskutečnil 1. února 2016. Koncert proběhl za účasti plejády hvězd slovenského uměleckého nebe, ať už se jednalo o slovenské legendy nebo o hvězdy z let nedávných nebo současných. Zazněly zde kromě známých a oblíbených hitů i netradiční duety a jako hosté vystoupily zpěvačky, které si interpreti pozvali. Pořad moderovaly známé televizní moderátorky Hana Heřmánková, Marie Tomsová a Marie Retková. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ koncertu, který neurazí, ale je na něm strašně vidět "televiznost". Nemá to šťávu, srdce, je to takové chladné, typicky wehrenbergovské. Úvod moderní hudby s lidovými tanci je totálně trapný, další písně už jsou slušnější, poslední Kaskadér Vašo Patejdla se snaží nabudit atmosféru pařby, ale nic takového se nepodaří. Šedivý průměr. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

... aneb Jak pejsek a kočička pekli dort ze slovenských ingrediencí. Jiné dramaturgické hledisko jsem ani při největší snaze nezaznamenal. Těch pár lepších výjimek (Hammel, Nagy, částečně Patejdl) nemělo šanci přehlušit pachuť zbytku, který se v nejvýživnějších případech blížil úrovni TV Šlágr. A jako třešnička na onom dortu zazářil Štefan Margita s vrcholně kýčovitou cover verzí Run To You (originál Whitney Houstonová v Osobním strážci), která se - zásluhou důsledného uplatnění všech operních manýr a přístupu ve stylu „hlavní jsou krásné dlouhé tóny, text máme na háku“ - možná jmenovala „Matanádherja“ (ne, to opravdu není hindština, sanskrt ani páli - to je Margitův pokus o češtinu) nebo tak nějak... Hnus nevídaný, neslýchaný. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama