Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální drama o nešťastné lásce, která dokáže zdánlivě bezstarostný život změnit v ponuré trápení, jež nemá východisko. Osamělý mladý úředník Matej se jednoho dne rozhodne skoncovat se samotou a vytočí telefonní číslo, které slibuje intimní chvilky. Matej se seznamuje se studentkami, postupně se stává součástí jejich života a dostává se do bizarních a komických situací. Vše se zvrtne ve chvíli, kdy se do jedné z nich zamiluje, což se ukáže jako fatální. Snímek o mladých lidech, jejich mělkých a hlubokých vztazích ukazuje, jak zdánlivě nevinná situace může vyústit až do neodvratné tragédie. (Finále Plzeň)

(více)

Recenze (7)

sofiapetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ani jednu hvězdu, sorry. Pustila jsem si to jen tak naslepo, že si zase jednou poslechnu slovenštinu. A viděla jsem to bohužel úplně celé, protože jsem u toho balila dárky. A celé to bylo strašlivé, naprosto strašlivé. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Film byl asi natacen s minimalnim rozpoctem a jde to na nem videt. I tak si myslim, ze ma Osudovy okamih neco do sebe. Herecke vykony solidni, holky pekne a i kdyz je jasne, jak vse skonci, tak ztvarneni neni spatne... Pravda, byt to cesky film, budu v hodnoceni prisnejsi. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu budí dojem, že půjde o zvláštní romantickou komedii o jednom střeleném mladíkovi a prostopášné studentce. V druhé půlce, kdy se Matěj psychicky zhroutí, se film mění v drama a končí to jako hodně přehnaná moralita. Ale budiž, na to, že jde o amatérský film, je to zahrané a natočené docela slušně, asi jako průměrná televizní inscenace. Viděl jsem i horší české a slovenské filmy, takže dvě hvězdičky si to zaslouží. Nízký rozpočet ovšem dost bije do očí a je vidět, že tvůrci neměli ani na zaplacení komparzu, protože tu žádný není. Herce Hoštaj posbíral v televizních seriálech, jediné známější jméno je Tatiana Kulíšková, která se tu ovšem objeví jen na půl minuty v úplném závěru filmu. ()

Hrnek 

všechny recenze uživatele

Komédia o mladíkovi, ktorý sa nešťastne zaľúbi. Scény, ako donesie balíčky boli humorné. A ten herec hral celkom dobre. V prvej polovici je to skôr komédia, v druhej naopak film pripomína drámu, čo sa prejaví aj v hudbe a ponurosti. Trápenie hlavného hrdinu vyúsťuje do konca, ktorý sa dal očakávať. ()

energo 

všechny recenze uživatele

A tohle se mi líbilo. Nevím, jaký byl rozpočet, ale toto je profi práce i s málo herci. Vcelku pěkně natočený komorní film. V druhe polovině je film vskutku hustý drama s pořádne ponurou atmosférou. A taky bych vyzdvih hudbu ve filmu a hezkou mladou herečku, do které se zamiluje úředník. Na ni se moc dobře koukalo. ()

Reklama

Reklama