Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během nostalgického vzpomínání na místě natáčení filmu Blízká setkání třetího druhu vypráví Hynek o své zkušenosti s neslavným Robertson Panel a s mužem, kterého prý kontaktovali mimozemšťané. (Viasat)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodu mě hodně pobavilo a potěšilo, že jsme se ocitli na natáčení Blízkých setkání třetího druhu, ale nakonec z toho zůstalo jen pozadí pro vyprávění o tom, jak šli Quinn s Hynekem před komisi a využili nakonec jednoho podivína. Čekal jsem třeba aspoň nějaké herce podobné Spielbergovi nebo Dreyffusovi, což by dodalo šmrnce, ale nestalo se. Nu a ten sovětský podpříběh o zachraňování dcery mi tu přijde tak nějak mimo, jen aby se vyplnil čas. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělá epizoda, u které se mi líbilo snad všechno. Chvíli jsem se zděsil, že by se celý příběh mohl odehrávat v roce 1976 a že by tu nebyl Quinn (oni jsou prostě sehraná dvojice, ale když jeden z nich chybí, není to ono), ale naštěstí tu byl a kromě toho, že to celou dobu vlastně Hynek vypráví, to byla klasická epizoda přesně jak má být. Nenudil jsem se ani chvíli, naopak, byl jsem tím příběhem naprosto uchvácen a to s Danielem jsem upřímně vůbec nečekal. Řekl bych, že je to jedna z nejlepších epizod celého seriálu, akorát jedna věc mi tu hodně vadila - a to ta, že zde bylo pokračování příběhu té rusky. Jako jo, posunulo se to u ní zase o něco dál, ale když je celá epizoda vlastně Hynekovým vyprávěním, tak jak by se mohl dozvědět, co zrovna ta ruska dělala? Ale jinak je ta epizoda skvělá. 5* ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Doktor J. Allen Hynek (Aidan GIllen) zformuloval klasifikační systém pro hlášení UFO a mimozemská pozorování, která i namluvil ve filmu Stevena Spielberga Blízká setkání třetího druhu (1977). Název filmu dokonce přímo pochází z Hynekovy práce a sám Hynek byl najat jako poradce při natáčení. Objevil se i v jedné z rolí v závěru filmu. (PATRICK96)

Reklama

Reklama