Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou UFO a USO (neidentifikovatelné podmořské objekty) ohrožovat velké námořní cvičení u hranic s ruskými vodami, je na Hynkovi a Quinnovi, aby zabránili 3. sv. válce. (Viasat)

Recenze (1)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu jinak. Mě je popravdě celkem jedno, že s realitou to je podobné naprosto minimálně, ale s tím jsem se tak nějak smířil v prvních dílech první série. Ostatně ta podobnost s Akta X nemizí. Jenže když každá epizoda (hlavně teda z 2.série) dokáže vytvořit atmosféru a napětí hutnou jako mlha z toho filmu Mlha, tak ten seriál nemůže dopadnou jinak, než že si ho zamiluju. Zatím se mi to stalo jen třikrát - u Případu Kettering, u 3.série Twin Peaks a u 2.série Project Blue Book. Jenže ty ostatní seriály se od tohohle dost výrazně liší. A přesto mě tahle série - naprosto nečekaně, podotýkám - dostala natolik, jak jsem si ani nedokázal představit. Pamatuji si, jak jsem po konci 1.série říkal, že jestli ta druhá bude mít tak kvalitní epizody, jako epizoda 10, mohl bych z toho seriálu být nadšený. A ono se to přesně stalo. Tohle byla opět skvělá epizoda, která celou tu sérii naprosto perfektně zakončila, objeví se zde všechny významnější postavy a na ten konec jsem čuměl s otevřenou pusou. Nechci spoilerovat, ale prostě je jedna věc, kvůli které seriály moc nemusím a přesně tady se částečně stala. Každopádně si jednu větu, hodně spoileroidní a podstatnou, neodpustím - BACHA VELKÝ SPOILER Už teď se fakt těším na (jestli bude, snad jo) Project Blue Book III: Pátrání po Quinovi. Hádejte, na jaký film narážím? KONEC SPOILERU Ne, vážně, tahle série pro mě ten seriál posunula hodně vysoko, na každý díl jsem se vždycky s nadšením těšil a jestli ten seriál nebude pokračovat, tak se fakt naštvu. 5* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Generáli vo vypočúvacej miestnosti stoja na mieste bez pohnutia. Ich poloha v miestnosti sa však v jednotlivých záberoch mení. (koba)
  • Kapitán Quinn (Michael Malarkey) hovorí, že ponorka zvládne hĺbku 40 stôp, čo je približne len 12,2 metra. Je jasné, že ide o chybný údaj. (koba)

Reklama

Reklama