Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Hynek a kapitán Quinn vyšetřují případ ze Západní Virgínie, kde se žena a její děti staly svědky zřícení UFO poblíž své farmy a viděly, jak z trosek vystoupil mimozemšťan. (Viasat)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris Carter se v Aktech X nechal inspirovat vším, co souviselo s fenomenem UFO, takže je zřejmé, že Blue Book nic moc nového přinést nemůže, ale přesto jsem po první epizodě věřil, že tvůrci vyrukují s něčím neotřelým, zajímavým... . Druhá epizoda mě ale vrací zpět na zem...konspirace, špionáž, likvidace svědků, šedé eminence, které ukrývají pravdu... . To už tady bylo a navíc s mnohem lepším scénářem, i protagonisty. Ale nejspíš se to dalo čekat a průšvih to určitě není...mlaďoši, pro které jsou X Files pravěký seriál, budou nadšení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo, je to dost podobné Aktám X (akorát bez Scullyové), a Akta X jsou i lepší, ale jinak proti tomu nic nemám. Pořád je to zajímavé, pořád jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál a pořád mě to baví. Takže proč ne, ve sledování určitě pokračovat budu, jen se trochu bojím, že to moc nevyvrcholí. Snad se pletu. 4* ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mi tam něco chybí, nějaké větší tajemno možná. Záhady jsou super, vysvětlení logická taky, náznaky s blondýnkou jako špionkou a s mužem v klobouku zajímavé, ale chybí mi nějaký větší drajv. A ty lesbicko-homosexuální přesahy mi sem taky nepasují. Souhlasím i s tím, že to připomíná Akta X - Hynek tady je za Muldera, Quinn za Scyullovou (jen tím, jak chce vše řešit logicky, jinak na Scullyovou se o hodně líp koukalo), objeví se záhada, řeší se logicky, ale sem tam se objeví nějaká skutečná záhada, místo kouřícího muže s cigaretou tu je asi ten chlap s kloboukem, nevím. Prostě mi to zatím nepřináší nic nového a objevného, i když případy jsou natočené dobře . Škoda, že půlku stopáže tvoří oplétačky manželky špionkou, které samy o sobě nikam děj neposunují. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Dům na začátku epizody, kde žije matka s dětmi, kteří se stanou svědky havárie UFO, je stejný dům, který byl použit pro filmování seriálu Akta X (od r. 19893) jako Mulderův dům. (PATRICK96)

Reklama

Reklama