Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ředitelství Projektu modrá kniha dorazí muž se ženou, která tvrdí, že ho unesli mimozemšťané. Hodlá Hynka s Quinnem držet jako rukojmí, dokud neodhalí pravdu. (Viasat)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když mě ta linka s ruskou agentkou a pitomou americkou manželkou nebaví. Ani s tím náznakem lesbického sexu. Příběh černocha, kterého uneslo UFO, ale taky možná má jen PTS, není nijak uzavřen, kov neprozkoumán, takže mě to docela zklamalo. Na konci navnadění na další díl, prý bude důkaz. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma UFO je vyčpělé a vyčerpané, takže pokud jste se o tento fenomén trochu víc zajímali, nepřekvapí vás v Blue Book ani jedna epizoda. A stejně tak jako se nedozvíte nic nového, nenabídnou vám autoři ani žádnou novou, nebo zajímavější teorii. Zápletka s ruskými špiony je odfláknutá, stejně jako vztahy mezi postavami. Tento seriál vypadá dobře díky retrolooku, solidnímu obsazení, ale kvalitou scénáře nesahá Aktům X po kotníky. Normálně se na pokračování dobrých seriálů těším, ale tady mi to bylo vcelku jedno, protože můj zájem postupně opadal. Přestože je před námi ještě jedna epizoda, hodnocení 3* uděluji celé první sérii. A druhou si nechám ujít. Toto je fakt slabý čajíček. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že základní linie této epizody není uzavřená, jinak bych snad těch slabých 5* i dal. Ono to sice fakt není nic nového a ani to nic nového nepřináší, ale i tak mě to nějak baví a na další díly se celkem těším, takže proč ne. Pořád to něco do sebe má a tahle epizoda mě celkem zaujala - jen škoda toho, že není řádně uzavřená, no... 4* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama