Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Washington D.C. se snese řada UFO a Hynek s Quinnem mají za úkol včas odhalit skutečnou povahu této hrozby. (Viasat)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledním dílu 1. série se tvůrci konečně odhodlali přestat šlapat na brzdu a hrát si na to "podle skutečných případů" (i když bylo zajímavé se seznámit takto zprostředkovaně, že podobný výzkum a reálný Hynek fakt existovali), a konečně prostě se odvázali a dali nám důkaz. A je fakt, že posedlost Sověty v té době byla docela vysoká, takže chápu i to, že generálové jiného nepřítele neznají. Jen mi trochu nesedí plán těch neznámých, kteří evidentně chtějí odzbrojení, ale pak "přepadnou" kdoví proč Washington. Cliffhanger na konci vypadá zajímavě, takže se dá čekat, že druhá série už nebude "podle skutečných případů", ale konečně si někdo pustí fantazii na špacír. ... Jo, a potěšilo mě, že se v tomto dílu Hynek setká se samotným americkým prezidentem! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší díl celé 1.série, protože tady se toho stalo tolik, jako v žádném jiném dílu ne. Taky se to v ději dost posune, i když je toho hodně nezodpovězeno, ale tak 2.série je oficiální a už jde, takže se hodně těším, až na ni začnu koukat taky. A jestli to bude stejné kvality, jako tenhle díl, bude to jen a jen dobře. 5* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda byla jednoznačně tím nejlepším, co tvůrci nabídli. Dokonce si myslím, že by bylo mnohem lepší, kdyby nevznikl seriál, ale jeden pořádný celovečerák, jehož třetinu by mohla právě tato epizoda tvořit. Šlo by o jakýsi prequel k Aktům X, které z Projektu Blue Book vychází a hojně čerpají. Osobně si myslím, že fenomenu UFO ve filmu sluší víc nejednoznačný postoj, který nabízí spoustu konspiračních odboček. Takto je tento seriál trochu tendenční, protože se existence UFO bere jako fakt a je vystavěn hlavně na tom, proč jsme se nedozvěděli pravdu a jestli "Oni" přichází v míru, nebo ne. Přesto spokojenost...v dnešní době je těch záhad nějak málo. ()

Reklama

Reklama