Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hynek a Quinn následují generála Hardinga do Roswellu v Novém Mexiku, kde anonym vyhrožuje zveřejněním důkazů o zřícení mimozemšťanů před šesti lety. (Viasat)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to začalo soustředit na to podstatné, i když... Ale postupně - samotný díl je perfektně rozehraný, co je, a co není pravda, člověk čeká, co najdou pod tím osamělým stromem, ale - ačkoliv mi to v 1. sérii dost lezlo na nervy - nějak jsem nezkousl, že těch pár scén s Hynekovou manželkou představují zcela jinou, sebevědomou, a ne furt oplakanou ženskou. Ta změna charakteru je hodně divná. A ruská špionka se jen mihne. Tak uvidíme, co druhý díl tohoto dvojdílu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli takhle budou vypadat všechny díly 2.série Projectu Blue Book, tak budu dost spokojený. Posunulo se to dál, je to mnohem poutavější, víc a víc se to vyvíjí a na další díl se těším ještě víc, než kdy předtím. Tak snad to na minimálně stejné kvalitě vydrží. 5* ()

Reklama

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Viaceré vojenské vyznamenania, ktoré generál Harding (Neal McDonough) nosí počas scény z roku 1947, sú odlišné a chýbajú v ostatných scénach, odohrávajúcich sa o 6 rokov neskôr. (koba)

Reklama

Reklama