Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je na vojenské základně v poušti zdánlivě unesen jeden voják UFO, Hynek a Quinn se ujmou případu a brzy zjistí, že existuje mnoho důvodů, proč si Oblast 51 uchovává svá tajemství. (Viasat)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi příjemné překvapení. Po událostech v Roswellu plynule navazujeme do Area 51. Tvůrci se s tím moc nemažou, přestali chodit kolem horké kaše, jako v první řadě a tentokrát jasně prezentují svůj pohled na události kolem UFO. Pořád to není nic moc objevného, ale je to velmi pěkná rekapitulace, případně úhel pohledu, který potěší všechny ufany a ufanky. Jen tak dál...hlavně nezabřednout do překombinovaných konspirací. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

* Konečně zajímavější díl, přímočarý, který není tak schizofrenický jako některé díly. / že by dva kolegové konečně začali spolupracovat a přestat se rvát, nechat se šéfy vyhazovat, kteří si to pak zase rozmyslí. Doufám, že tohle v seriálu už neuvidím. Pokud ano tak to bude trapné. Jo vše to začalo už dávno, ale v nových dějinách od Hitlera, což v pár dílech o tom byla zmínka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slušný díl, který vlastně otevřeně naznačuje, že nějaké UFO možná v základu toho všeho bylo, ale teď jde jen o to, kdo a jak využije vojenské technologie a že se mezi sebou nemydlí jen Amíci a Rusové, ale i tajné služby Amíků mezi sebou. Které jsou schopny obětovat kohokoliv. Vždycky mi chvíli trvá si uvědomit, ve kterých letech se seriál odehrává, že to, co je nám dnes poněkud zřejmější, tehdy byly novinky, včetně CIA. Scény s černošským agentem CIA jsou vtipné, podobně i únos Hyneka a Quinna, slušné triky a naprosto nečekaná a skvělá základna v hoře. A na závěr překvapení v podobě nové šéfové ruské agentky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama