Reklama

Reklama

Projekt Modrá kniha

(seriál)
  • USA Project Blue Book (více)
Trailer
Historický / Mysteriózní
USA, (2019–2020), 14 h 33 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

David O'Leary

Hudba:

Daniel Wohl

Hrají:

Aidan Gillen, Michael Malarkey, Laura Mennell, Ksenia Solo, Neal McDonough, Michael Harney, Jill Morrison, Nicholas Holmes, Ian Tracey, Robert John Burke (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Na pozadí studené války a atomové éry pojednává tento napínavý seriál inspirovaný skutečným programem Project Blue Book amerického letectva, který byl zaměřen na vyšetřování UFO. Geniální astrofyzik dr. J. Allen Hynek je s kapitánem Michaelem Quinnem zapojen do přísně tajného programu. Dr. Hynek se pokouší přijít na kloub řadě záhadných pozorování. Brzy mu však dojde, že se ocitl ve středu rozsáhlého a nebezpečného pokusu o ututlání pravdy, díky němuž se on sám i jeho nejbližší ocitnou v nebezpečí. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele aLCaP0Ne k tomuto seriálu (1)

Projekt Modrá kniha (2019) 

O tomto seriály som absolútne nevedel a o to viac ma prekvapil. Ako dieťa som vyrastal na Mulderovi a Scullyovej a tajne som dúfal, že sa objaví ešte niečo čo sa im priblíži. Podarilo sa! Projekt modrá kniha je chuťovka pre každého fanúšika Aktov X. Áno projekt je založený na real story doktora Hyneka, ktorý musí bojovať s konšiparčnými teóriami, real faktami ale podarí sa mu objasniť všetky prípady? :) ()

Reklama

Reklama