Reklama

Reklama

Žlutá je nová černá

  • USA Yellow is the New Black
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dva mimoni si odpykávají trest ve věznici. Jednoho dne se jim při venkovních povinných pracích podaří s pomocí jiného vězně uniknout. Útěk za kýženou svobodou však neprobíhá úplně podle plánu. (Stanislaus)

Recenze (11)

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Kraťas před Grinchem byl vlastně docela fajn. Avšak, tihle žlutí pohůnci předvedli dřív mnohem víc. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mimoni jsou zpět v krátkém předfilmu a tentokrát utíkají před spravedlností dle vlastních, tj. nešikovných měřítek alá Pat a Mat. Bohužel ve výsledku to je jen suchý sled několika scén, které postrádají humor a spád. Dokonce ani závěrečná pointa nijak zvlášť nepobaví. Prozatím nejslabší z "mimoňských kraťasů". ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Před Grinchem (2018) běžel i tento kraťas, který byl fajn - Mimoni jsou v tomto ohledu vždycky ujetí. Jelikož bych se nesmál i kdyby to bylo dle většiny sebevtipnější, nebudu hodnotit na základě pobavení. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Úsměvný kraťas, který během chvíle zapomenete a má celkem směšné finále bez pointy. Sice jsou to "mimoni", jenže to nic nezachrání. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas nemal až taký drive ako niektoré iné mimoňské, ale musím uznať, že tým záverom to tvorcovia slušne zaklincovali. Pred nejakým filmom v kine to určite pobaví. 60 % ()

Reklama

Reklama