Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sofistikovaná akční komedie z dílny scenáristy a režiséra Guye Ritchieho Gentlemani sleduje příběh britského drogového krále Mickeyho Pearsona (Matthew McConaughey), který se snaží prodat svoje impozantní drogové impérium dynastii oklahomských miliardářů. (Vertical Entertainment)

Diskuze

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Lacike

Lepší určitě jo :) Mně chvíli trvalo přijít filmu na chuť, ale herci, humor, nápady to tahají nahoru. Rozhodně to je fajn krok do nového roku a druhou projekci si nejspíš dám. Hugh Grant měl na mě až moc silný accent :D ale má nejspíš nejzajímavější roli kariéry.

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ak stojíš aj o názor niekoho iného, za seba poviem, že to bola neskutočná pecka! Osobne môj najobľúbenejší film od Ritchieho - videl som v kine dvakrát doposiaľ. Neskutočné vtipný, štýlový, perfektne zahraný, skvelé tempo. Čakal som dobrý film, no nečakal som ako ho veľmi budem zbožňovať!

na příspěvěk reagoval Lacike

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Lacike

Guy Ritchie se vrací ke kořenům, tedy nejblíže má asi k Podfucku. Já jsem spokojen tak na 7. Skvělý humor ( Farrel si krade scény pro  sebe) netradiční styl vyprávění a fajn zvraty v  závěru. Mínusem je pomalejší tempo. Některé vtipy mi však asi úplně nedošly, protože Irové  především starší publikum se smálo téměř vkuse. na IMDB však 8,2, takže rozhodně to Ritchie trefil.

na příspěvěk reagoval Lacike

JohnDiFool

JohnDiFool (hodnocení, recenze)

No dalsi Snatch sa nekona, ale je to Ritchie skrz-naskrz! Nie je to az take epic, ale kto ma rad jeho styl a trademarky, si to uplne uzije.. Aj Grant tu ma paradnu postavu napisanu. Matthew zvlada svoj charakter s lahkostou, malina pre neho, a vdakabohu, ze nemusel bojovat s anglickym prizvukom, bo tam by podla mna zlyhal. Európania dokazu dokonale zvládnuť americký akcent, ale naopak to je vzdy hruza.. Tu zenu mu mohli najst sympatickejsiu, ta herecka vypadala jak kríženec koňa a chrta. Zabavne po celu dobu, zabavny narativ. Ale preco to tu este nemôžem hodnotit, nechapem. Nasrat, 4.5/5

na příspěvěk reagoval martinbucek

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Ritchie točí skvělě, co film to pecka která me baví, teda kromě Aladina tam to bylo slabší jinak me od nej vsechno neskutecne bavilo.

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Dokonce posunuli premiéru skoro o měsíc dříve, alespoň u nás to mělo jít až 27.2.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Ty vole, že by se Ritchie konečně vzpamatoval a našel víc jak dekádu (možná dvě dekády) ztracený koule? Tohle vypadá parádně!

A nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale- Hugh Grant vypadá drsně :-)

na příspěvěk reagoval Doomedx

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Konečně můžu v něčem souhlasit i s Hekmanem. Hunman je fakt výbornej britskej chlapák s charismatem.

na příspěvěk reagoval Lacike

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Lacike

Mě to právě přijde hodně dobře obsazený. McConaughey nejlepší role od True Detective, Hugh Grant potenciálně nejepší role vůbec? Vůbec jsem ho nepoznal. Nejdrsnější by měl být asi Hunnam, ale s těma brejmela moc nevypadá.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Uplne ma to nedostalo, ale vyzera to dobre. Asi mi trochu vadi herecke obsadenie. Chcelo by to nejake drsnejsie typy. 

na příspěvěk reagoval MartinS96

Uživatel Real Tom Hardy smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

13.03.2022

Málokdy se stává, aby britský režisér Guy Ritchie (Rozhněvaný muž, Sherlock Holmes) oznamoval spin-off některého ze svých snímků, natož pak aby ho oznamoval takřka ihned po premiéře. Jenže svět… (více)

Reklama

Reklama