Reklama

Reklama

Policie vyšetřuje záhadnou smrt mladé právní asistentky, kterou našli v domě jejího šéfa a zároveň milence. Jenže zdání tady pořádně klame. (Netflix)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh hysterickej alkoholickej kurvy. Spala s polovicou mesta a vy máte hádať, ktorý z nich ju zabil. Ak vôbec niekto. Film je samozrejme aj mysteriózny. Bodaj by aj nebol, keď všetci hlavnej predstaviteľke hovoria, aká je krásna, a vy si len pretierate oči, či vidíte dobre. Ale vidíte naozaj dobre, lebo tá nádhera je kríženec podpriemernej cigánky kríženej s kóliou. A potom ten trápny štýl. Všetky postavy z času na čas obreptajú svoje repliky čumiac do kamery sťaby výr skalný. A celý príbeh vyrozpráva mŕtva. Inak úplne zbytočný film o osobe, ktorá si to nezaslúžila. Nechápem celý zmysel, na čo a prečo sa jej vzdala týmto nejaká pocta. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No byla to taková...taková....taková jakože podle skutečné události...Mám pocit, že na Netflixu je všechno true story?! Není to ničím výjimečné ani překvapivé a jediné co tomu může dát nějaký potenciál je právě ta true story. No žila byla pěkná baba, která si chlapy motala kolem prstu. A nakonec  jí to prostě všechno přerostlo přes hlavu. Za mě 70% ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Film o ničem a o všem zároveň, nic moc velkého se nestane a jediné poučení, které si lze odnést je, abychom tu byli pro lidi, kteří nás potřebují. Nebo si možná jen naivně nemysleli, že když si omotáme pár kolem prstu, že jednou nezustaneme sami ve chvíli, kdy to nejvíc potřebujeme. Jako jednohubka dobrá, nepřekvapivá. Podobných alkoholických true stories bude spousta, i když třeba ne z úhlu vyšetřování ne až tak záhadné smrti. ()

jethrotull odpad!

všechny recenze uživatele

Trapna volovina o jednej posahanej alkacke.Neviem co tym chcel autor povedat. Rozhodne taketo osoby vobec nelutujem a nechapem naco vobec tocia filmy o takychto ludoch,co nevedia co od dobroty. Bohuzial v poslednych rokoch sa stavaju dokonca vzorom ubohe a slabomyselne individua a odpad slusnej spolocnosti. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Pitt Meadows a Port Coquitlam (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama