Reklama

Reklama

Desu noto Light up the NEW world

  • Japonsko デスノート Light up the NEW world (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Už je tomu deset let, co se spolu v souboji myslí utkali Kira a L. Ovšem Smrtonoši nepřestali lidem dodávat další Zápisníky smrti, čímž si zkracují nudu v nekonečnu. Opět nastává chaos. Není radno ale zapomínat na šesté pravidlo, které Zápisníky smrti obsahují, a to, že na Zemi může být ve stejnou chvíli aktivních pouze šest Zápisníků. Ve stopách zemřelého otce Lighta se vydává inspektor Mišima Cukuru, jakožto největší specialista na Zápisníky. Ve stopách L se vydává soukromý vyšetřovatel Rjúzaki. Ti dva začnou vyšetřovat masové vraždění, které má na svědomí zřejmě nějaký uživatel Zápisníku smrti. Zároveň se také světem počítačů šíří virus nazvaný Kira. Ten má na vytvořil kyberterorista Šien Júki, který má své osobní pohnutky, proč obdivuje právě Kiru. Karty jsou rozdané a nyní už jde o život. (Zíza)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale filmová série "Desu noto" už mi přijde jako nastavovaná kaše, kdy tvůrci neví, kdy mají skončit. Jako ono se na to vůbec špatně nekouká, naopak, kouká se na to dobře, ale nemyslím si, že by měl příběh stále co říct a stále dovedl vzbudit to napětí. Pravda, ale to se z mangy do hrané verze nikdy nepodařilo pořádně. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Co se týče filmového zpracování Death Note, tak toto je asi nejslabší díl a celkově zbytečný. Vizuál byl perfektní, CGI bohů smrti je cool, hudba byla také stylová. Erika Toda mě svým návratem hodně potěšila, ale to je asi všechno. Přijde mi, že část dialogů by chtěla prodloužit, protože někdy nevím, proč daná osoba řekne určitou větu. Proč měl třeba ten týpek jet na horu do hotelu, z jakého důvodu zrovna tam? Nevím, možná je to země zaslíbených. Spoustu věci nevím. Nástupce L nešahá původnímu ani po kotníky. U nového Kiry to platí též. Jako není to žádná katastrofa a nenudil jsem se, ale k prvním dílům to má rozhodně daleko. Aspoň to nemělo být takhle komplikované. Mé hodnocení: 6/10 ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Akce je skvělá, herci nehrají špatně, něčím je to podobné předchozím dílům, něčím naprosto jiné, ale nakonec opět šíleně překombinované. Kdyby to nekončilo po všem tom možném, tak by bylo hodnocení vyšší. Rozhodně to není špatný film, je dobře natočený, má své plusy i mínusy (například obsazení Fudžii Miny a celkově celá její postava je úplně o ničem), ale v celkovém shrnutí je to lehce nadprůměrný film, který určitě má co nabídnout. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A já prostě ty 3 hvězdy dát nemůžu, nemám důvod. Ano, snímek byl vizuálně podmanivý, hudba od Yutaky Yamady je sázka na jistotu a nápad navázat na úspěch předchůdců nebyl úplně marný. Ale musím říct, že mě děj absolutně neoslovil, skoro vůbec nebavil a jeho pointu se mi podařilo celkem snadno odhadnout, ačkoliv si téměř nikdy nic nedokážu domyslet. Nové postavy taky na hraně. Nový „L“ příšerně přehrával a obecně mi moc nesedl a zástup dalších postav, i těch hlavních dost mdlý a jen těžko utvářející nějaké sympatie. Všechny smrti a pokusy o vazby na emoce tak vyprchaly úplně do prázdna. Lidi tu píší o nevyužitém potenciálu zápisníku smrti, což bych bral jen částečně, jelikož jeho funkce byla zde vyloženě eliminační, nikoliv taktická a zasahující do běhu událostí, aby měl hlubší význam. Mám šíleně vlažné pocity, žádné nadšení, že bych viděl velkolepé pokračování kultu. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyla fanouškem Zápisníků smrti, ale všechny filmy se pro mě točily lehce nad průměrem. Na jedno zkouknutí dobrý, ale víckrát jsem je už vidět nemusela. Nejlepší byl první díl, pak už to šlo pomalinku z kopce a tenhle poslední je podle mě nejslabší, překombinovaný konec to celkem zabil. Zmizela taky hlavní dvojka a jejich nástupci mi vůbec nesedli, Sósuke Ikemacu v roli Ryuzakiho mi byl vyloženě nesympatický. Jako celek ale fajn a za zkouknutí to stálo. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama