Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co odstoupí z funkce generální ředitelky ve vysněné práci, odjede Maddie (Lori Loughlinová) na svátky domů, aby získala nový pohled na život. Po setkání s Carterem (Victor Webster), její dávnou láskou ze střední školy, začne ve vzduchu rychle narůstat napětí. Když jsou však bývalí milenci donuceni společně zorganizovat vánoční ples pro místní střední školu, rozhodnou se odsunout své neshody stranou a znovu přijít na to, proč se do sebe kdysi zamilovali. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Doma pečené Vánoce je velké vyprávění pro ženy. Teplé, roztřepené pocity. Nasměrovalo mě to do prázdninové nálady, zejména té vánoční. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasický ošúchaný námet, kde sa ľudia za zenitom zaláskujú, všetko ide ok, potom príde desaťminútová pasáž, kde sa to z nejakého dôvodu rúca a skončí to tak, aby aj panička v teplákoch a s žehličkou v ruke vyronila šťastnú slzu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pohodový vánoční snímek, v originále nazvaný v českém překladu 'Domácí Vánoce', typický pro televizní kanál Hallmark Channel k opravdovému televiznímu odpočinku po předvánočním shonu určený převážně pro dámskou část diváků. Příběh plný romantismu a vánoční nálady přináší neocenitelně hřejivé pocity ducha Vánoc. A to je jediná atmosféra celého televizního vánočního projektu. Příběh jinak skromný svou nenáročností a určitou naivitou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vánoční nálož naprosto všeho, co jste už kde mohli vidět.  Od klišé ona byznys woman vracející se na rodnou hroudu po ztrátě práce/přepracování, kde je jako na zavolanou fešný zemitý muž,  který si vánoční strom zásadně kácí sám. Se společnou minulostí,  nebo ne a rozhodně s počátečním odstupem. Vážně jsem přemýšlela,  jestli jsem to teda už viděla nebo ne. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Slabé i na Hallmark. Už ani herci nejsou tak sympatičtí jako v jiných těchto filmech, které vznikají jak na běžícím pásu. Pokud si chce drahá polovička odpočinout u filmu, šáhnu po Hallmarku, ten nezklame. Žádná věda, drama jen kýčovité scény a happy end jak přes kopírák. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Další z amerických rádoby vánočních romancí, která propaguje návrat z metropole do rodného hnízda. Víc než vztahy řeší podnikatelské záměry jednotlivých protagonistů. Přemírou dialogů připomíná spíš sitcom. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Instantní "herecké" výkony, nudný scénář, s Vánoci to má společného asi tolik co TV Barrandov s kvalitním vysíláním. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdový fanoušek amerických vánočních filmů, zvlášť těch béčkových (ano, vím, divná úchylka,ale v minulém životě jsem určitě v Americe vlastnila obchod s vánočními ozdobami :P ). Tenhle snímek mě v první minutě nadchl svou skvělou kamerou. Co mě ale v první půhodině od filmu odrazovalo, byla hudba. Hudba je totiž hlasitější než dialogy, nehodí se tam a je vyloženě rušivá. Oceńuji ale přehnnanou americkou výzdobu každé scény, která doslova dýchá vánoční atmosférou - tak jak, to miluji. Bohužel děj nic neříká. 50letá udržovaná buchta ztratí práci a vrací se k rodičům do města - matka má nejspíš cca 80 let, ale vypadá líp jak vlastní dcera - žasnu, jak ani jedna z hereček nemá sebemenší vrásku a dokonale vybělené zuby (Amerika!!). Proč sakra v mojí rodině žije můj ex-přítel? - to byla otázka, na kterou jsem nedostala odpověď. Celý film je skvostný pouze zmiňovanou kamerou, scénou... bohužel to je vše .... už si ho víckrát nepustím - škoda ()

Reklama

Reklama