Reklama

Reklama

Záhady Josefa Klímy

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Josef Klíma (moderátor)

Obsahy(1)

Zkušený reportér, jeho tým a nové stopy v „živých“ i odložených případech. Doyen české žurnalistiky se v novém pořadu v Televizi Seznam vrací k neobjasněným kauzám, které svého času dominovaly novinovým titulkům. Tým novinářů kolem Josefa Klímy bude ale také prostřednictvím reportáží upozorňovat na nejrůznější společenské nešvary, podvody a neetické jednání, pohnuté lidské osudy a dosud neznámé okolnosti historických událostí a případů. Aktuální dění glosují osobnosti Česka. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele

Bylo září 2018 a já si říkám, kam zmizel z Primy Jožin Klíma? A ejhle, on valí na seznamu i s celým týmem z Primy, místo Očima jsou to záhady. A je tu zase další pokles kvality reportáží. Jožine, už by ses na to měl asi víš co... ()

Zdenecek odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní pořad starého zamindrákovaného Pepíčka který se začal srát do politiky a zjevně vidíte komu on a Ti jeho stupidní glosátoři fandí. Odpad !!! ()

marvell_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle by se publicistika delat nemela. Tendencni reportaze, nevyvazene. Na prvni pohled poznate, komu mate fandit. Naprosto chybi nadhled. Nejhorsi reportaz je o H systemu. Neverohodne. ()

Reklama

Reklama