Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rád bych věřil, že si to časem nějak sedne, ale první díl byl teda bohužel značně rozpačitý. Ani by nevadilo, že je to kopírka zahraničních formátů (kde jinde se učit než u amerických late night show), horší je, že to od první do poslední minuty strašně šustí papírem, veškerá konverzace působí uměle, strojeně, neupřímně. Ty hry bych vyškrtnul úplně, víc prostoru dal Hezuckýmu ... a Mareše nějak uvolnil a možná mu umožnil víc improvizace. A zajímavější host by také nebyl na škodu. A také by to chtělo nějak nabudit publikum, aby víc reagovalo (ať už samovolně, nebo koordinovaně nějakými roztleskávači - ale určitě ne výzvami moderátora). Zrovna Leoš Mareš myslím jako jeden z mála českých moderátorů může na tento formát mít, tak snad se do toho dostane. Každopádně lepší než pokus Genzera se Suchánkem. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Především velmi uondané. Že se to vysílá v noci, neznamená, že by to měli natáčet unavení lidé. Jde o stejný dojem jako u Rudyho - nejspíš proto, že u nás si lidi pořád myslí, že humor plyne z ležérnosti a uvolněnosti, takže se s tím nikdo nepáře a podle toho to taky vypadá. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Mně by nevadilo, že nejsem kompatibilní s Leošovým rádoby humorem, který se trefí v jednom z dvaceti pokusů. Vadí mi, že to tak okatě vykrádá už tak dost trapný Fallonův vzor. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Je libo Zlejoše Šňupeše? Pořád ještě? Nebylo toho dost? Ale tak prosím, ráčej se bavit. Leccos to o vás vypovídá. K moderování talk-show je zapotřebí nadhled, um improvizace a troška toho intelektu. Jen pak si můžete dovolit poplkat se skutečně zajímavými lidmi, ba dokonce tak, že si u toho nedebilní divák nebude ze zoufalství pižlat hlavu škrabkou na brambory. Gumák Marešů si zve jen potroublejší sortu sereblit, neboť konverzačně na víc nemá. Podobně zhovadilé jako trapčení Suchenzra s Genzánkem, Kraus tedy, byť si při natáčení na hostech ukájí své egíčko, stále vede s nečekaným náskokem. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na to, že Mareš si přál podobnou show již dlouho, tak je to velká slabota. V mnohém slaboduche jako Mr. GS, TGM a možná i víc . Absolutně zbytečné, hloupé, trapné a vykradene. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud existuje jakási paralela mezi stěhováním (chceteli fluktuací) českých, televizních neumětelů dle jistého nastaveného vzoru řítícího se hovna. Kdy skluzavku trapnosti zahajuje TV NOHA, následuje Príma a Barandof..., pak měl být pan Mongoloidní čelo rovnou a bez debat šoupnut na Tv Šlágr. Tam by se jeho uskřípaný hlásek a nehorázné frky snad chytly. Svůj díl kopanců do vepřové prdele by zasloužil i medicimbal Páťa. Ale škoda slov... Leono, řiď se tím i ty. EDIT: 25.09. Ožralej a nad ránem přemítám, jestli To zabije někdo hned, nebo až za čtrnáct dní... Petře Jando, a možná i další hypnoticky slabé cerebřity...tohle máte zapotřebí? S Leonou o půlnoci? Ty vole... škoda slov. Čeština a invence pana Čuráka je pod odpad! O syslovi a humrovi (slovy klasika) ani nehovořím, neb se bojím klepeta od přítele Obelixe z Francie. Babica je proti tomu intelektuál a i tance s Ondřejem jsou stejná píčovina, pravda, tohle aspoň nevidí děti... Peytlzaplať. Bože, to je dement s hlasem kastráta... spíkr, cože????? EDIT: Čekaje na ten jediný a správný cenzoring. Pomíku, no, jak to tak nějak skrze tvé přizdisráčské hemzy napsat? Marně hledám eufemismus pro tohle nemehlo, moderátora, heh, bude dostatečně milý výraz "čurák jako kokot"? Děkuji ze opravu soudruha Josifa a stafáže Džerzinského. V Berouně se hanbou propadají. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mareš utržený z Prima řetězu. Nelichotivá, a už vůbec ne Prima noční hodina, kdy jde tahle noční show, dává neomezený prostor Marešově egu. Nechybí provokativní narážky, drsné vtípky a četné improvizační výstupy. Ale globálně to má takovou slaboduchou formu. Jde hlavně o to, jestli to má šanci v půlnoční hodinu obstát a udržet diváckou pozornost. Má, pokud vás baví, že Mareš ze sebe hodinu chrlí úplné pičoviny, ty samé pičoviny už ze sebe nechrlí hosté a trpělivě a nudně na ty pičoviny odpovídají. Hezucký je tam v pozadí úplně na hovno. V pozdní hodinu lze na tv obrazovce provádět odvaz. Asi nejvíc si to blbnutí užívá Mareš. Divák do prvního přerušení reklamou vydrží. Pak má na vybranou - usnout, vypnout, nebo čekat, co z toho Mareše v příštích minutách zase vyleze za hovadinu. Nedůstojná late show není určená pro ty, kteří si chtějí zachovat důstojnost. U nás late show neumíme na patřičné úrovni. Tohle se moc dlouho ve vysílání neudrží. Není kde brát diváky, respektive sledovanost. Lidé ráno vstávají do práce a serou na Mareše, který se nudou kope do prdele a zve do své show ty nejmarnější VIP hosty v zemi. Šanci lze tomu dát. Z pičovin se to sice nedostane, ale čekat něco lepšího, by byla utopie. Viděl jsem horší pokusy o napodobení formátu, který se v zahraničí těší značné oblibě. A když to v budoucnu zmizí z vysílání, dobře tomu Mareš. Vidíte, i tahle nepovedená slovní hříčka jest důkazem, jak je Marešův trotlismus nakažlivý. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo Leošek Mareš byl vždy zárukou „kvality“ a nic se už na tom asi nikdy nezmění. Dodneška nechápu, jak se recitující blbeček v kožichu mohl stát nejlépe vydělávajícím a nejoblíbenějším moderátorem, ale proti gustu žádný dišputát. Já když ho vidím, tak dostávám kopřivku. Co se kvality toho pořadu týkalo, tak občas tam měli hosté dobré hlody, ale jinak trapné vykrádání něčeho mnohem lepšího… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že bude mít naše vaše príma televize trpělivost s Marešovou (b)lejt najt - Podobně jako v případě jeho QI.. - která ačkoliv oproti té Kavalčíkově nechutné amatérštině i zvládne pobavit, naznačuje, že Mareš navzdory tomu, jak dlouho na podobnou příležitost čekal, zkrátka nemá co říct.. Navíc ty přes čáru mířící trapnohrátky s karaoke či Hádej, kdo jsem! mě dost iritovaly !! A Hezucký ?? Nejspíš přišel jen kvůli té pupeční šňůře.. Tak jen aby se na ní do budoucna neoběsil !! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál noční show,která mohla být dobrá vždy k usnutí,ale to by tam nesměly být oplzlé vtipy Leoše Mareše a navíc jeho kamarád Patrik Hezucký působí naprosto na víc.Za mě 20% a jedna hvězda. ()

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou tyhle věci nehodnotím, ale v tomto případě by se nějáké to symbolické vyjádření postoje asi hodilo..... Výgrc! ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

To, že v tomto žánru pořadů kopíruje jeden od druhého je běžná věc. To s jaku vervou ovšem tahle první česká vyloženě Late Night Show kopíruje aktuální inkarnaci The Tonight Show s Jimmy Fallonem je až urážející. Každopádně dávat tomu odpad z fleku za snahu oživit tento formát i u nás mi nepřijde úplně fér. Ano, amatérství z toho zavání docela dost a úroveň je doposud taky docela pochybná, nicméně potenciál tam je, takže pokud tvůrci neusnou na vavřínech, nevidím důvod proč by tohle nemohlo fungovat. ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Marešova trapnost vyloženě čiší z tohohle pořadu. Krausovi se tady v republice vyrovná málokdo, ale že to zrovna zkouší takovej usoplanec jako je on ? Od doby, kdy přestal nosit kožichy, se z něj stal uberkretén. Na Evropě 2 to zachraňuje Hezucký, tady bohužel není pomoci. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak se Leoš konečně dočkal vlastní poněkud bulvární show. 1) Po rozpačitém začátku se 39letý Leoš Mareš docela pěkně zajíždí. Uvidíme, jaký bude stý díl, pokud bude. 2) Nechápu, proč Mareš a ostatní hosté do mikrofonu tak křičí. Je to nepříjemné na poslech a na laika, jako jsem já, to působí jako nezvládnutá zvukařská práce. 3) Psáno po zhlédnutí deseti dílů. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem čekal něco jiného. Těšil jsem se na nějakou úchylárnu ve stylu Craiga Fergusona a dostal jsem TGM s trochu rafinovanějším humorem. Snaha se cení, ale v česku takový formát udělat nepůjde. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Proč TV Prima konkuruje sama sobě, když po přetažení Jana Krause vytahuje v podstatě úplně stejný formát, navíc jej nasazuje na čas těžce mimo hlavní program? Leoš Mareš není ani vtipný, ani pohotový, a jeho rádoby vtipné "sebeshazování "jako drahého floutka, co vlastně nic neumí, mi přijde spíše trapné. Myslím, že je dostatečné slyšet duo Mareš - Hezucký v rádiu, ale dívat se na ně příliš nedá. ()

Stallone odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem pořadu šanci a podíval se. Je mi nesympatický jeho způsob života. Jeho tvorbu nesleduji, nevyhledávám a pokud na něj v televizi nebo rádiu narazím, přepínám. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvních dílů jsem tomu chtěl napálit odpad, ale říkal sem si klid, všechno má svý mouchy než si to trochu sedne. Je dobře, že je to jiná talk show, než má pan Kraus a Leoš pochopil, že se stejnou by jistě neuspěl. A jiná měla být hlavně ve formátu, kde jak již bylo řečeno, se hry moc neujaly. Nepochopil sem mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. Ty dvě geniální věty co prohodí za večer sou naprosto zbytečný. Leoš je na začátku a tak mu dejme šanci, nebo můžeme koukat na Hádej kdo lže, Cibulku, Kolotoč, a jiné perly... ()

Reklama

Reklama