Reklama

Reklama

Škola hrůzy

  • Filipíny Eerie
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dívčí katolickou školou otřese sebevražda studentky. Jasnovidecká výchovná poradkyně začne odhalovat tíživou minulost ženského kláštera za pomoci ducha. (Netflix)

Recenze (15)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

říkal jsem si,že filipínský horor bude něco netradičního,co nebude kopírovat to co poslední dobou vzniká.Už přístupnost od 13 ale naznačovala,že to tak nebude.Na Eerie není netradičního nic,lekačky nefungují,hudba která je doprovází mi lezla na nervy už asi po dvaceti minutách a strach sem měl jen z toho,že to nikdy neskončí vzhledem k tomu jak se to celé děsně vleče...40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu klasika, na druhou stranu, pokud jste na podobný styl a zpracování naladěni, sedne to. Já byl. Mám asijské horory rád, tenhle přes všechnu tu kýčovitou šmíru a ohmatané postupy, mě docela zaujal. Hlavní hridnka vypadá jako mladá Ilona Csáková. Nechápu, jak se ve Filipínách mohou na něčem domluvit, když postavy ve filmu mluvili minimálně třemi různými jazyky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Křesťanky přišel navštivit bubu, hrozná nuda. Nepříjemní a nudní herci, žádna pořádna atmosféra. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mladá poradkyně se snaží zjistit, proč v klášterním internátě straší oběšená chovanka. Ve vlastním vyšetřování jí pomáhá i častý kontakt s duchy a to vidím jako jeden z hlavních kámenů úrazu. Obyčejně mám sice rád, když se s bubáky nešetří, ale v tomto případě to Red přeháněl, protože strašidla jsou prakticky všudypřítomná. Navíc z filmu čiší obrovská potřeba lekat, což sice párkrát může vyjít, ale celkem záhy to ztratí efekt. Na druhou stranu atmosféra byla solidní, šedivý vizuál se mi líbil a ušla i herečka v titulní roli. Konec byl tak nějak očekávaný, což se dá říct i o povinném zvratu v samotném závěru. Slušnější průměr. 60% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Katolícka dievčenská internátna škola v ktorej straší, staré mníšky a novicka ktorá sa snaží prísť nato prečo tam dievčatá umierajú. Neumrie ich nakoniec veľa ale ani diváci neumru od nudy aj ked je pravdou, že to mohlo byť natočené aj podstatne lepšie. Pár dobrých momentov tam bolo, škoda že atmosféra nebola lepšie vybičovaná, pravdu povediac úvod bol pomerne sľubný avšak postupne sa atmosféra vytratila, aj keď záver bol opäť solídnym prekvapením. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda. Vydržel jsem hodinu sledovat bezduchou prázdnotu kláštera, jejich chovanek, snénáristy i režiséra. Ale nějak jsem nepochopil co tím autoři chtěli sdělit filmovému světu. Škoda. 0% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tomuto naozaj nechápem , videl som horory ktoré stáli za hovno a mali teda o veľa viacej percent. Ja som sa teda celkom bavil. Škola pre mníšky , samozrejme v nej niekto umrel a straší tam. Postupne psychologička zisťuje o čo vlastne ide a nakoniec zvrat ktorý ale určite každý čakal. Lakačiek je celkom dosť, niektoré fungujú dobre niektoré menej, hlavne kto má rád japonské strašidlá tak sa mu to bude páčiť. Hlavná hrdinka sympatická a pekná ostatné postavy celkom ušli. Posledný "zvrat" sa mi tam ale nehodil no a finále slabé. Na 4* to bohužiaľ nie je aj keď by som rád , ale rozhodne nepozerajte na 31% nie je to o nič horšie ako iné duchariny. No a na večer to postači. Za mňa lepši priemer a 60%. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavá a zcela podprůměrná duchařina z jedné katolické školy. Na nějaké strašení tu můžete rovnou zapomenout. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Filipínci jsou u hororů jako na vahách.Jednou vrch,po té spodek,ale Eerie odpadem nesmrdí.Určitá atmosféra je přítomná,dějově slabší,duchovno ne příliž výrazné. ()

marttul 

všechny recenze uživatele

Obsahuje snad všechna hororová klišé, a přesto (nebo možná právě proto) nudí. Jediné, co bylo docela fajn, byl výkon herečky v hlavní roli. Ta mi byla sympatická. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Nudná filipínská bída. Lekaček je moc a nefungují, celé se to strašně táhne. Už jsem to chtěl v půlce vypnout. Celé jsem to protrpěl od začátku až do konce. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme tak trochu jiný horrorový kafe s kriminálním nádechem z jeptišovýho prostředí od Filipínců. Tak zajisté... není to ani Lucio Fulci, ani Hitchock, ale zas na Filipínce, to zle nedopadlo. Film pojednává o psycholické poradkyni v jedné klášterní univerzitě, která začne vyšetřovat úmrtí absoloventek této školy. Zjistí, že se v klášterní škole straší, ale ani to jí v bádání nezastaví. Zajímavé je, že ve škole straší výhradně za bouřky ;-) asi místní folkór. Celkově to mělo jakouž takouž atmosféru, nicméně konec jsem tak trochu nepochopil (a to jsem si poslední pasáž pustil opakovaně.. no nepomohlo to :-)). I z tohoto důvodu proto dávám průměr. ()

Reklama

Reklama