Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladomanželka Kay Dunstanová (Elizabeth Taylor) má pred sebou prvú vážnejšiu manželskú krízu – a okrem toho čaká svoje prvé dieťa! Jej láskavý, no značne svojrázny otec Stanley Banks (Spencer Tracy) sa však rozhodne necíti byť zrelým na rolu deduška... (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Han22 

všechny recenze uživatele

Asi nastejno s prvním dílem, tedy příjemná, nenáročná a velmi jednoduchá komedie. Tentokrát rodina řeší dítě a opět je v centru dění Spencer Tracy. Ten se ještě stále nesmířil úplně se zetěm a teď musí čelit tomu že je dědou, krotit vášně ostatních členů rodiny, usmiřovat hádky a nakonec sám přijít dítěti na chuť. Musím uznat, že jeho ostup je v záplavě všech těch ťuťuňuňu ostatních osvěžující a silně mi připomíná mě s dětmi všech kamarádů a kamarádek. Jinak jsem se párkrát usmál, pobavil nad zběsilou jízdou městem a zatrnulo mi při scéně, kde Tracy zapomene dítě v parku, to bylo docela zbytečný psycho. Suma sumárum za mě opět za 3*. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování filmu „Nevěstin otec“ v TV uváděné pod názvem „Jak je těžké být dědečkem“. Stanley v „Nevěstin otec“ provdal svou milovanou dceru a rozloučil se slovy „Můj syn, je můj syn, než si obstará ženu, ale má dcera je mou dcerou celý život, celý náš život“. V pokračování se novomanželé, za asistence svých rodičů, vyrovnávají s posvatebními problémy, zařizují dětský pokoj, rozcházejí se, usmiřují a těší se na miminko. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, tohle mě tak skvěle pobavilo :D :D Skvělý Tracy, absurdní, ale zároveň tak trefná životní situace a přišlo mi, že takové zpodobnění situace příchodu prarodičství jsem ještě neviděla :) Bavilo mě to od začátku do konce, párkrát jsem kroutila hlavou, jakože cože :D Z jeho manželky bych kvetla a plno těch situací mi přišlo tak absurdních :D Ale od začátku do konce jsem se bavila :) ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě neoslovila. S. Tracy je zdravý, přiměřeně starý, spokojený s penězi, manželkou a životem. Proto ho tak těžce zasáhne, že z něj dcera E. Taylor udělala dědu. Žvanění na věčných amerických večírcích mě připadlo o hovnu a nadšení dědků jak udělají vnoučeti pokojíček vyloženě trapné. Vlastně jedna z prvních exkurzí do debilní americké konzumní společnosti. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Taky by se to mohlo jmenovat rozumný chlap Spencer Tracy versus ťuťu ňuňu. Opravdu, s jedničkou to nesnese srovnání. Pár vtipných scén se najde a to je díky Tracymu, jinak je to spíš sladkobolný a trapný rodinný film. Snad to bylo jen tou češtinou... # [viděno: monitor, CZ] # příběh ** | hudba **** | humor * | akce – | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama