Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena, kterou zabil někdo, komu důvěřovala, se ocitá ve svých vzpomínkách a hledá způsob, jak změnit svůj osud. (Netflix)

Recenze (3)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? Ženská s chlapem jde slavit narozeniny v noci ji ten chlap zabije   a ona ožije a snaží se tomu zabránit. Pak zjistí, že je v jeho realitě nebo v jeho mozku nebo kde to byla a tam, když ji zabije zabije ji i v skutečnosti a nemůže ožít mezitím potká svého otčína, kterého obvinila ze znásilnění, svou matku co umřela a její sestru co se předávkovala drogama a pak jeho ženu co ji kdysi zabil .  Pak tam potká své varianty a přesvědčí je, že můžou žít tak se vzpouří a ona se zachrání.  V podstatě ten film nemá žádné pravidla nic se zde nevysvětlí nedává to smysl (proč jich zabíjel? proč mohla vidět a mluvit se svou chůvou, když byla mrtvá a s jakýmsi náhodným chlápkem to nešlo?  proč se v jedné scéně   namaluje rtěnkou otře si  to a je zašpiněná a v následujících scénách není? Proč se to jmenuje 8 , když až na jednu scénu zde není žádné vysvětlení? Proč jedna její varianta je tlustá a má tak 50 let to tam nějak v té realitě i jí? )   10 procent za hlavní herečku ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Čo za patetickú hovadinu bolo toto? Miestami smiešné ako telenovela, bez logiky, chaotické,  a ani neviem, čo chcel film povedať. 3,9/10. ()

Legie odpad!

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? Dokoukali jsme to do konce s tím, že se snad na konci filmu dozvíme o čem vlastně film byl. Buď se jedná o něco úžasně nadčasového a inteligentního co bohužel nejsme schopni pochopit a docenit a nebo o absolutní kravinu. ()

Reklama

Reklama