Reklama

Reklama

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední seriálová spolupráce Ivana Zachariáše s HBO sklidila diváckou i kritickou odezvu, bezútěšná minisérie Pustina byla po všech stránkách skvělá. Hlavně dokázala neustále překvapovat. Bez vědomí takové bohužel není. Hlavní hrdinka, odhodlaná najít svého muže a zaplétající se do politických machinací chvějící se doby a sítě zahraničních tajných služeb, mi k srdci nepřirostla. I když jednoduché sympatie nepřináší žádná z postav. Bavilo mě, že si tvůrci pohrávali s tím, zda je postava good or bad. Nakonec to do sebe zapadlo, ale do vzduchu rozhodně neskáču. Docela nedivácké. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nebudu nic zastírat; oddechl jsem si. Ne proto, že už to mám za sebou, ale proto, že jsem měl celou dobu obavy z toho, aby tvůrci nevymysleli nějaký zoufale stupidní závěr. Ale oni ne. Finále bylo správně bezútěšně depresivní, prostě nic pro skalní fanoušky Disneyho nebo Rosamunde Pilcher. Atmosféra byla skvělá, páteře rovné jako serpentiny a já jsem si konec docela užil. / Poučení: Proč Karla Kryla znechutila porevoluční politika? Právě pro toto. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere predsa len autor zdôraznil že pohnuté roky v našej minulosti neboli iba červené a ani čiernobiele. Treba oceniť aj pomerne dobrý záver, najmä rozhovor Marie so ženou v PNS dokreslil obraz vtedajšej doby, celkovo herecké výkony v poslednej epizóde boli z celej minisérie najlepšie. Opäť skvelé kulisy, až na filter v akváriu. Na druhej strane zohnať či dať vyrobiť nejaký z obdobia pred rokom 1989 by asi príliš ťažké. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel nejsem z konce pravděpodobně nejznámějšího českého televizního výtvoru letoška nijak odvařený, nemůžu ovšem Bez vědomí upřít spoustu kvalit, kterými bez debat oplývá. K těm se ale obecně vyjádřím, až na hlavním profilu ohodnotím seriál jako celek. ()

kocourMour 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série, ve kterém vše do sebe krásně zapadne, spojí se a zároveň dospěje do temného finále, po kterém zůstane jen hořká pachuť v ústech. ()

Lars2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám zmiešané pocity. Výborná filmárčina. Skvelý zvuk.Rozuzlenie príbehu mi príde too conspiracy. Realita bola oveľa prostejšia.... Pravdepodobne. Som politicky asi dosť naivný človek.... ()

The_Casual 

všechny recenze uživatele

17.11.2019, kolem 2 hodiny ráno to HBOGO komplet pustilo do světa, no a ve 3 odpoledne jsem to měl za sebou, naprosto okouzlen atmosférou, herci a hlavně bezchybnými kulisami, dokonce jsem pal recenzi, která byla nepochopitelně i ostatními recenzemi ještě ten den vymazána. Nevím proč, čert to vem, někdo chtěl bejt asi šéf, tak budiž mu přáno. Vzhledem k tomu, že si tu dobu pamatuju, a i když jsem jí procházel docela v pohodě, tak přesně jsem cítil, že se tam vracím a orosený podmírák ve 4 cenové, ten bych si sakra vychutnal. Příběh skvělý, dobře vymyšlený, o třídu lepší, než třeba Svět pod hlavou, který nebyl špatnej, tam prostě vadila ta scifi linie... tohle podle mě, masterpiece. ()

PMU 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda dobrá. Rukopis jako v Pustině si vine celým seriálem. Myšička mě bavil. Bohužel myslím, že tento seriál nedá úplně každý. Tématicky byla Pustina bližší širšímu obecenstvu. Jinak na české poměry samozřejmě nadstandardní. ()

Reklama

Reklama