Reklama

Reklama

Nevinný

(seriál)
  • USA The Innocent Man
Trailer
USA, 2018, 4 h 44 min (Minutáž: 42–52 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tahle dokumentární adaptace jediné nebeletristické knihy Johna Grishama vyvolává znepokojující otázky ke dvěma případům vraždy, které se odehrály v 80. letech v Oklahomě. (Netflix)

Recenze (6)

hansel97 

všechny recenze uživatele

O dost slabší odvar Making a Murderer, který příliš rychle vykládá většinu karet na stůl a tak nějak líně bez pořádného napětí rekapituluje příběh dalšího neprávoplatně odsouzeného člověka. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Amerika je země, kde je možné cokoli. Možná proto mě tak baví sledovat dokumenty, nad kterýma vám zůstává rozum stát. Ale to je prostě Amerika,jakkoli je to smutné a zamyšlení hodné. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Některé okamžiky byly hodně silné. Samotné dva příběhy ze kterých běhá mráz po zádech,....ale to, jak se v Americe tyhle věci, případy řeší, je fakt s podivem. Hodně ponuré, psycho drama, ze kterého mrazí. Chudák Ron..... ()

ESW 

všechny recenze uživatele

V Americe vás buď někdo zabije nebo vás za vraždu zavřou. V každým případě máte jistotu, že o tom Netflix natočí dokument. ()

Tr0nic 

všechny recenze uživatele

Solídny true crime. Dnes by v Innocent files alebo confession tapes mal 2-3 časti a bolo by to dostačujúce. V posledných 2 častiach už to stratilo ťah, ale tie príbehy sú silné. ()

Reklama

Reklama