Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Typická americká kresťanská propaganda. Drísty o bohu sa sypú počas celej stopáže, modlitby sú účinnejšie ako medicína a keď sa budete extra kvalitne modliť, privediete k životu aj mŕtveho. Ak neveríte v bradatého dedka v oblakoch, tomuto filmu sa zďaleka vyhnite, inak zbytočne zabijete 116 minút. A ak to chcete vidieť, lebo ste fanúšikom Luka Cagea, tak ten sa tam objaví dokopy na 10 minút. Totálna strata času. EDIT: Arsenal83 nejde prežiť, že niekto tu vyjadrí svoj názor na túto sračku. A nie, nepozeral som to dobrovoľne, pozeral som to, lebo mi za to zaplatili. A vraj kresťania odpúšťajú. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Věřím , že je to možné . VÍM , že zázraky se dějí . Ale způsob natočení příběhu podle skutečnosti , je tak nějak opět po americko-křestˇansku . Občas mírně jakoby hloupé , kýčovité a ta jeho nevlastní máma , mi lezla na nervy už po 10 ti minutách . Hasič dobrý , doktor také a reverend lehce podivný . A scénka jak matka seřvala doktora a sestry u postele kde ležel její syn , ta mi už přišla vysloveně jako scifi ! Celkově film na mne působil často dost kýčovitě . Asi tohle je standart v zámoří , jak natočit něco s tímto tématem . Zpěv pod okny špitálu až vysloveně přehnané . No je to film . Věřím , že zázraky se dějí , tohle bylo skutečně silné téma , leč zpracování mi už tak dobré nepřijde . ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide o film podľa knižnej predlohy, ktorý napísala matka hlavnej postavy. Celí film je situovaný na komunikovanie s Bohom a na zázrak, ktorý sa reálne stal. Mne to nevadí. Ľudia veria tomu, čomu chcú veriť. Ale je celkom príjemný pocit vedieť že tam hore na nás niekto dozerá a dáva pozor. Emotívne a citlivé. Dobre sa na to pozeralo a dalo to výslednú emóciu tak nemám moc veľké výhrady. Možno ak by sa toho chopili lepší herci by to bolo na plný počet. 76% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Křesťanská propaganda? Ano, trochu ano. Ale je to příběh podle skutečné události. Ať za to mohl Bůh, štěstí, jeho tělo nebo doktoři, tak je to krásný příběh, který přiměl spoustu lidí k víře. A co je na tom špatného? Nic. Já sama v něco nadpozemského věřím, nevím co to je, nevím jestli to tam vůbec je, ale je hezké věřit. A tohle je moc krásně zpracovaný dojemný příběh, který opravdu silně hraje na city diváků. Plakala jsem skoro celý film. Emoce jsou až hmatatelné. Rozhodne to není film pro pesimisty a skeptiky, doporučila bych ho spíše ženskému publiku, které si zrovna potřebuje poplakat nebo najít v sobě trochu víry. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Pí*ovina prvního kalibru! Nevěřím tomu ani čistou injekční stříkačku. Vymývarna mozku náboženskými kecy. Hrát na emoce Američani umí, ale mohli si odpustit křesťanství - naprostý přežitek moderní společnosti. Vstal z mrtvých po 10 min pod vodou a po 45 min bez srdeční činnosti, to určitě. A nyní v reálu se uzdravenej mladej chce stát pastorem, protože se cítí dlužný bohu 🤣 - padám smíchy. Někdo v tomto příběhu lže - buď matka, která to musela světu vyprávět, anebo zde scénárista. Jako smyšlený děj by to za tři hvězdy dalo, ale tím, že mne vyloženě uráží bohem, dávám odpad, kterým bůh je. ()

Galerie (56)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama