Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (51)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $40,713,082Tržby Celosvetovo $50,444,358 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Kresťanská propaganda ako hrom. Do tohto filmu som išiel dosť naslepo, som videl len plagát k filmu a som myslel že to bude nejaký thriller. A nakoniec to je úžasný srdcevrúci príbeh podľa skutočných udalostí. Proste pozrite sa na ďalší krásny boží zázrak, je to pašák ako vie pomôcť skutočne veriacím. Frkan Topher Grace ako kazateľ mi tam moc nesedel, na záver filmu ale ukázali skutočnú podobizeň daného kazateľa a tá vypadala ale ďaleko úchylnejšie. /50%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vymývaní mozku aneb když se budeš modlit a chodit do kostela, Bůh oživí mrtvého! Aleluja, zázrak. Já spíše beru jako zázrak to, že tenké nohy mandy Chrissy Metz, unesou takovou dvěstěkilovou bandasku! ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Evangelíci si točí filmy.. UFF. Kdo nevěří, musí tam běžet a uvěřit. Pro ateistickou zemi fraška, pro USA odlehčený standard. Ale aspoň se člověk výjimečně nemusel dívat na krvavá jatka, jako i většiny dnešních filmů!! PS: Ta nezdravě obézní dáma mě skutečně iritovala... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

DoubleJo to zabil. Dobrovoľne si pozrie film, ktorý otvorene o sebe prehlasuje, že je kresťanskou drámou, a potom objaví teplú vodu a začne kričať, ale veď ten film je kresťanský! Ja neviem, ale napríklad ja v zásade nepozerám islamské filmy, pretože by to bola pre mňa strata času. Ale niektorí ľudia si úmyselne pozrú, čo nechcú a potom vyplakávajú po portáloch, že koľko času zo svojho drahocenného života stratili. To je naozaj podivuhodný stav mysle hraničiaci s masochizmom. Tento film nie je geniálny, ani super, ani proste veľdielo. Je priemerný. Snaží sa inšpirovať, nie je len nejakou lacnou propagandou. Je určený ľuďom, ktorí veria aj v niečo vyššie, čo nás presahuje, ľuďom, ktorí nie sú natoľko nadutí, aby si mysleli, že sú najmúdrejšími tvormi vo vesmíre i za ním. Nie je teda určený ľuďom konzumu, mysliacich len na žrádlo, sex a sranie. Nie je určený užívateľovi DoubleJo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem lépe zpracováno, zahráno než mnoho těchto druhů filmů obyčejně bývá. Pro mě však nesnesitelně předvídavé a nudné téma. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Další film založený na zázraku dle skutečné události. Ale proč ne? Snad to alespoň některé nakopne, že "víra hory přenáší" a začnou žít také ve víře v toho, jemuž odevzdali svůj život a v moci, kterou nám dává. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Snaha udělat dojem na diváka a zároveň předvést hodně slušné drama se bohužel nekoná, což je u takových příběhu velká škoda, tak příště. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Z těch dvou komentářů zde je mi smutno. To, že se film zaměřuje na křesťanskou víru a modlitby a zázraky atd. neznamená že si ho nemůžou užít nevěřící lidé. Žádný zázrak to teda není (pun intended), ale je to podle skutečné události a už jen pro to mě zajímá. Nejsem věřící, na zázraky (v křesťanském slova smyslu) nevěřím a v životě jsem se k ničemu a nikomu nemodlila. Ale film nádherně přibližuje křesťanskou komunitu v malém městečku USA a dokáže si ho užít každý kdo není ignorant. Navíc je ve filmu plno známých tváří, které zaručují fajn podívanou. Není to Oscarovka, nebude to bořit rekordy v tržbách, v Čechách si to asi publikum nenajde a vyskytlo se plno cringy momentů, které jsem si musela trošku sarkasticky okomentovat, ale já osobně jsem moc ráda, že jsem film viděla. 3* ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ako kresťanský film to bolo dosť slabé. Argumentačne tam nezaznelo skoro nič. Hlavne protestanské filmy dokážu byť pri argumentácii oveľa presvedčivejšie. Zlom si zvolil inú cestu. Bol to doják ako trám a za to, že ma rozplakal, sa dokážem povzniesť nad jeho priemernosť a patetickosť. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Křesťanská propaganda? Ano, trochu ano. Ale je to příběh podle skutečné události. Ať za to mohl Bůh, štěstí, jeho tělo nebo doktoři, tak je to krásný příběh, který přiměl spoustu lidí k víře. A co je na tom špatného? Nic. Já sama v něco nadpozemského věřím, nevím co to je, nevím jestli to tam vůbec je, ale je hezké věřit. A tohle je moc krásně zpracovaný dojemný příběh, který opravdu silně hraje na city diváků. Plakala jsem skoro celý film. Emoce jsou až hmatatelné. Rozhodne to není film pro pesimisty a skeptiky, doporučila bych ho spíše ženskému publiku, které si zrovna potřebuje poplakat nebo najít v sobě trochu víry. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jsem sice ateistka, ale věřím, že mezi nebem a zemí prostě něco existuje. Film Zlom je natočený podle skutečného příběhu, který působí značně nepravděpodobně. Nicméně i v mém životě by se našlo pár rozumem nevysvětlitelných okamžiků, proto jsem ochotna připustit, že se po intenzivních modlitbách matky nějakým zázrakem vrátil její utonuvší syn zpět mezi živé... Řešit tloušťku Chrissy Metz mi v tomto případě připadá poněkud stupidní. Občas fakt žasnu nad tím, co jsou někteří jedinci schopni napsat. (50%) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A víte co? Mně je jedno, jak moc křesťanský ten film byl. Sám jsem křesťan, zároveň ani nebudu popírat (ne)smysl církve. Ale zázraky se zkrátka dějí, snímek je založený na skutečné události a i když divák tuší, jak to asi dopadne, pořád je to vysoce emocionální jízda. Jsem taková kráčející skála, ale tohle tak dobře fungovalo, že jsem už v polovině byl jako žužu, slzy na krajíčku a rozčarován, když mi do toho všeho skočila reklama. A i když byl hlavní představitel a i oběť nehody takový trochu arogantní floutek, stejně jsem mu ty palce držel! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide o film podľa knižnej predlohy, ktorý napísala matka hlavnej postavy. Celí film je situovaný na komunikovanie s Bohom a na zázrak, ktorý sa reálne stal. Mne to nevadí. Ľudia veria tomu, čomu chcú veriť. Ale je celkom príjemný pocit vedieť že tam hore na nás niekto dozerá a dáva pozor. Emotívne a citlivé. Dobre sa na to pozeralo a dalo to výslednú emóciu tak nemám moc veľké výhrady. Možno ak by sa toho chopili lepší herci by to bolo na plný počet. 76% ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Pí*ovina prvního kalibru! Nevěřím tomu ani čistou injekční stříkačku. Vymývarna mozku náboženskými kecy. Hrát na emoce Američani umí, ale mohli si odpustit křesťanství - naprostý přežitek moderní společnosti. Vstal z mrtvých po 10 min pod vodou a po 45 min bez srdeční činnosti, to určitě. A nyní v reálu se uzdravenej mladej chce stát pastorem, protože se cítí dlužný bohu 🤣 - padám smíchy. Někdo v tomto příběhu lže - buď matka, která to musela světu vyprávět, anebo zde scénárista. Jako smyšlený děj by to za tři hvězdy dalo, ale tím, že mne vyloženě uráží bohem, dávám odpad, kterým bůh je. ()

mancika.n 

všechny recenze uživatele

Na základe krátkej ukážky keď sa pretrhol ľad a zachraňovali 3 tínedžerov som sa rozhodla si ho pozrieť . Príbeh je neskutočne dojímavý 😪 Nesedia mi tam niektorý herci ale to nie je podstatné. Sila viery matky to je co stojí za to si ho pozrieť a veriť ... ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne obézna Američanka nás má naučiť, že nádej umiera posledná. Myšlienka pekná, ale pozerať dvojhodinový film o tom dá zabrať. Nejak tak by to v ideálnom svete malo fungovať, trochu cynickejšie zmýšľajúci diváci však môžu z toho dostať prinajlepšom cukrovku. ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

bal som sa co to bude za volovinu ale vau prijemne prekvapenie velmy silny film podla skutocnosti vela emoci parada fakt am to dostalo ()

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama