Reklama

Reklama

V sádře

(seriál)

Obsahy(1)

Fitz je vzteky bez sebe, protože se její rodiče rozhodli rozejít. Zdá se, že to budou ty nejhorší Vánoce ze všech - a Fitz už nikdy nebude moci věřit na lásku. Když její sestra Bente náhle přijde o prst, celá rodina skončí v nemocnici. Čerstvě rozvedení rodiče jsou opět nuceni stát při sobě, což všechny uvádí do neuvěřitelných rozpaků. Fitz je tak naštvaná, že uteče – do areálu nemocnice, kde jí sled podnětných setkání s pacienty, zaměstnanci a návštěvníky poskytne nový pohled na její vlastní situaci. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Seriál pre deti, dosť nešikovne zostrihaný do celovečeráku. V dôsledku toho sa film rozpadáva na sériu príhod, ktorá drží pokope len vďaka hlavným postavám. Tie sa chovajú detinsky, ale odôvodňujú si to ako skúsení dospeláci. Holanďania majú obsesívnu potrebu točiť o nemocniciach a chorobách, ale tu je to poňaté optimistickejšie. Má to výchovné aj "dobrodružné" ambície. Dospelákom to nemá čo dať. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Spojenie tohto mini-seriálu do celovečerného filmu nebol najlepším nápadom. Je to vidieť na prechode jednotlivých scén. Samotný príbeh by mal byť na vyššej úrovni, ale v tejto forme je to „z každého rožku trošku“. P.S.: Len mne sa zdá, alebo v tej nemocnici tie detská fakt robili to (a vtedy), „čo len chceli“? Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V první řadě pozor!!!!! Na HBO go v sekci „dětské“….ok, ale určitě ne jako u nás ve složení prvňačka a třeťačka. Prostě jsme to nedaly. Navnazeni na vánoční příběh jsme se uprostřed října ocitly na nemocniční chodbě s lookem Prima Love Pilcheřiny……no zmatek nad zmatek. Neosobní, studené….asi jako již zmiňovaná nemocniční chodba. Nedovedu se úplně představit, jakou přesně cílovku by tento snímek měl oslovit…..nebo spíše, koho by mohl zaujmout. Za mne určitě palec dolů. ()

Reklama

Reklama