Reklama

Reklama

Záchranný plán

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Pařížanka Elsa se nemůže vyrovnat s rozchodem, tak jí její kamarádky tajně najmou profesionálního společníka. Ale jejich plán funguje až příliš dobře. (Netflix)

Recenze (14)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na každé epizodě i postavě bych našla věci, které mě nadchly, ale i ty, které by šlo velmi lehce zkritizovat. Mám pocit, že tenhle seriál snad ani nelze zhodnotit objektivně. Hodně záleží na tom, jak moc se dokážete ztotožnit s postavami a jejich poměrně kontroverzními povahami. Mně, ač jsem je ne vždy chápala, bylo jejich chování vlastně docela blízké. A stejně tak hudební doprovod a humor. 4* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Plan Coeur je docela povedená komedie z Francie. Tedy za předpokladu, že vám nevadí, když jsou hlavní hrdinky střelený. Elsa má totiž dvě kamarádky, které se rozhodnou zaplatit ji gigola, aby zapomněla na bývalého. Jen jí o tom nic neřeknou a pak se diví, jak kam to povede. Mě chvíli trvalo si na ujeté francouzky zvyknout, ale pak jsem si je oblíbil a bavil jsem. První série fungovala víceméně jako film a pěkně na sebe jednotlivé epizody navazovaly. Druhá byla trochu jiná a nejspíš mi na ní vadilo to, jak se Elsa na začátku chovala, na druhou stranu nabídla povedený díl z lockdownu. Závěrečná třetí série začala jako naprostá šílenost a první dva díly jsem úplně divil, co se děje. Pak to začalo hrát na vážnější notu a to vcelku dobře fungovalo. Poslední epizoda byla taková příjemná rozlučka, která příběh alespoň uzavřela. Ke kvalitě a zábavnosti první řady už se to nevrátilo, což je škoda, ale i tak se na šílené francouzky dá vzpomínat v dobrém. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

První série byla promyšlenější a ucelenější, druhá zase více vtipná, ale občas jste nevěřili jednání postav, podle toho, jak byly vykresleny v předchozí sérii. Každopádně nevadilo to tolik, abyste si tuhle seriálovou pohodovku neužili. I když se nejedná o seriálový narativ v pravém slova smyslu (především první série) je v podstatě jeden dlouhý film, kdy další epizoda začíná takřka ve stejný moment, kdy druhá skončila. Nechybí tomu každopádně pohodová atmosféra a postavy budete mít rádi už od první epizody. 80% (8.1.2022) Jestliže první série byla vcelku povedená a druhá lehčí průměr, třetí se nevyvedla vůbec. Prapodivné tempo, odstavení některých postav na vedlejší kolej a první dva díly jsou vyloženě na hranici trapnosti. Postavy balancují na hraně karikatury. Pak se to sice rozjede, ale v absolutně jiném duchu než seriál do té doby fungoval. Celkově to spíš vypadá, že tvůrci absolutně neměli páru o tom, kam zavést původní koncept seriálu. Závěrečná série velmi rozpačitá. Jako celek průměr. 60% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatné, Francie, francouzština a trochu jiná nátura Francouzů je příjemně osvěžující. Škoda, že to (pro mě) občas zbytečně přehání s vulgaritama, zbytečně se to shazuje. Umí to být fakt sranda. Julia a jeho ďolíčky jsem zmínila několikrát, pro mě to byl jeden (z pádných) důvodů, proč jsem se dívala a dokoukala i druhou řadu. Postava Elsy podle mě moc nefungovala kvůli zvolené herečce, ale i to je subjektivní věc. Zbylá parta dovedla lézt na nervy i bavit. Zkuste to, uvidíte. ()

bedn1 

všechny recenze uživatele

Extrémně nesympatické postavy (především ta hlavní), které se otravně chovají. Vzdal jsem po prvním dílu s úlevou, že s nimi víc času trávit nemusím. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

I kdyz jsou frantici kapku svihli a nechapu jejich hygienicke navyky jako chcat do umyvadla, neutirat se a nemyt si ruce, tenhle serial me fakt bavil. Ale ve treti rade vsichni nejak moc blaznili. Zase bylo fajn otevreni citlivych temat. Celkove proste bezva serial. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Strelena hlavná postava aj so svojimi dvoma sialenymi kamoškami a ich frajermi. Páčil sa mi humor v seriáli,tiež som slintala nad hlavným hrdinom Julesom/Juliom a celkovo to malo niečo do seba a musela som pozrieť celú sériu na jeden šup. Určite odporúčam 4,5/5* ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejradši bych to přejmenovala na seriál „Jak se nechovat ve vztahu". Zbytečné lži, malicherné hádky a problémy, které by vyřešila vzájemná komunikace. Kdyby tam ale tohle nebylo, tak by asi neměli z čeho seriál tvořit. Nebylo to špatné, ale nemůžu říct, že bych si to užila. Možná jsem jen nepřišla na chuť francouzskému humoru. První série měla děj a hezky na sebe epizody navazovaly. Druhá řada mi ale už přišla jako takový výkřik do tmy. Postavy řešily naprosté hovadiny, hádaly se spolu a pak se zase usmiřovaly. Nemůžu říct, že by se mi ale série vůbec nelíbila. Byla určitě vtipnější, ale Elsa byla ještě víc nesnesitelnější. V závěru si ani u jedné ze sérií nedokážu říct, že by mě úplně zaujala. Takový průměrný seriál, ale znovu bych se už na něj nepodívala.    (Jsem ráda, že v karanténí epizodě měla Charlotte pro své "druhé" morče větší klec. Nechci tady moralizovat, ale ty scény s jejím morčetem v miniaturní kleci, kdy tomu zvířeti podávala na jídlo ještě různé sračky mě dost zděsily.) ()

Mermaidee 

všechny recenze uživatele

Seriál mě bavil, tedy první série, za kterou bych dala víc hvězd. Druhá série se absurdně vyšponovala epizodou z karantény, která jakoby k celku nepatřila a vyzněla jen jako klišé, klišé...klišé. Ve dvojce je to navíc jeden exot za druhým bez nějakého hlubšího smyslu, dokonce použili i Joe Exotica a já se ptám, sakra proč? Scénáristům zjevně došla šťáva. Takže 10 dílů celkem by pro mě stačilo. ()

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Keď sa stane, že už pri prvej časti zistíte, že hlavná postava je vám nesympatická, už sa nedá nič robiť. Všetci ostatní výborne, len tá Elsa... A práve kvôli tým ostatným som si pozrel prvú sériu a po prvej časti tej druhej mi už bolo vlastne úplne jedno, čo s postavami bude. NUDA a zabitý čas. ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Seriál pro ženy a případně pro francouzštináře, kteří si chtějí naposlouchat moderní francouzštinu dnešní mladší generace ()

Reklama

Reklama