Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naši prázdninoví hrdinové se tentokrát vydají společně na lyže do hor. Vše mají naplánované a už se nemohou dočkat, kdy si chlapi s dětmi zalyžují a ženy si odpočinou v hotelovém wellness. To by však nebyly prázdniny, kdyby šlo všechno jako po másle. Zejména, když se má o ubytování a program postarat Jano Jančich. A tak naše rodiny namísto pohodové dovolené v tatranském hotelu zažijí nečekaná dobrodružství na chatě a na samotě. Ještě předtím však uvidíme, jak prožívají Štědrý den. Ani ten se neobejde bez překvapení ... (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zavádějící název sliboval dobrodružství, to se ovšem nekonalo. V jednotlivých dílech seriálu jej bylo mnohem více. Zde se klopýtá přes jednotlivé spíše nudné a odvyprávěné scénky ke konci, který přijde dost náhle. Nosný motiv lyžování nemohl děj utáhnout, zvláště, když polovina filmu se odehrává ve městě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Parta rodičů s dětmi si vyrazí po Vánocích na horskou pronajatou chatu ( čili tomu každý může dát přízvisko "jako S tebou mě baví svět" ). Film vycházející ze stejnojmenného seriálu má stejně skvělé obsazení, hezkou přírodu a bohužel jen jeden vtip. Je to jakési nucené, nevtipné.... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Výstavná vzorka odpudivej práce so všetkým. Tradične sitcomový humor, trápnosť divadelných hercov pred kamerou, flagrantné vyrozprávanie deja bez dramaturgie, stojatá kamera a absencia režiséra. Tieto rýchlo kvasené veci si vyžadujú po dopozeraní terapiu. Kto má ešte nejaké sebavedomie a súdnosť, pocit trápnosti sa musí dostaviť. Film splnil svoj účel ak chcel znechutiť. Ak mal akýkoľvek iný úmysel, tak patria všetci na oddelenie. (videné 19.12.2018, JOJ) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Část okolo Vánoc a Štědrého dne bych vynechala nebo osekala na minimum, a skočila bych přímo na pobyt na horách. Tam byl obrovský nevyužitý potenciál na vtipné a zajímavé situace. To už rovnou mohli nakonec jet na tu svou chalupu :) ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Slabší než normálně, bohužel. Něco nefunguje. Tipnul bych nedotažená režie vzhledem k zimě. Dospělí herci leckdy opravdu utrpení. Například Matonohovo scéna s kaprem, totální trapnost. Ale i ostatní, není to ono. Ještě nejlíp hráli děti, celkem přirozeně. Za ty je třetí hvězda, jinak je to na dvě se zavřenýma očima.Snad bude ta série z léta lepší. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Tak jsem mírně rozčarován. Vzpomínky na S tebou mě baví svět, zmatek nad zmatek, vtipné to moc nebylo, navíc zcela vytržené z reality jako nějaká laciná televizní zábava. Snad jen jedna scénka stála za to. Jinak ale herecké obsazení na výbornou, jen škoda, že nenašlo uplatnění. ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

V podstate sa celú dobu čaká na lyžovanie, ale vlastne z neho nič nie je. Teda je, len toho deja okolo je viac. To je síce v poriadku, dalo sa to očakávať, ale na druhej strane, seriálové časti boli zaujímavejšie. ()

Reklama

Reklama