Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se díval na celou řadu oblíbeného seriálu bez Marge, čímž ji pěkně rozladil. Aby si ji získal zpět, musí se i navzdory své obezitě naučit tančit... (TV Prima)

Recenze (12)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne. Ne, ne a ne. Konec. Sbohem a šáteček. Ta epizoda vypadala tak nadějně, 88% tady bylo, tak jsem doufal v nějaký zázrak, že aspoň 3* bych dal, aspoň že by mi svitla naděje, že to pořád má nějaký smysl, ale ne. Čeho jsem se dočkal? Opět jedna trapná scénka za druhou a ty nejvtipnější byly ty, co nebyly trapné (maličko jsem se pousmál u Hello Krusty a Sola, jinak nic). Navíc se tu na začátku řešilo Stranger Things, tak jsem si říkal, že prima, na tohle by se dala udělat nějaká dobrá narážka, ale ono nic. Naprosto nevyužito. On by asi byl problém, kdyby si tvůrci Simpsonů rýpli do Netflixu, když pro ně Matt Groening dělá ten seriál, ale nechme to být. Tady se mi potvrdilo, že už nemá smysl se novými díly Simpsonů zabývat, protože mě to už jenom otravuje a nudí. Jsou lepšími seriály, se kterými budu trávit čas radši. Tady, tady už to nemá smysl. A je mi to líto, protože tohle je jeden ze seriálu, co mě provází už od dětství. Možná to mělo v pravý čas skončit, jako Futurama. Ale jak vidím, lidi to pořád baví, fanoušky to pořád má, to je jenom dobře, ale mě to dneska momentálně ztratilo. 1* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to vyzerá, že žiadna epizóda tridsiatej sezóny to nevytiahne na plný počet, tak pre istotu nadhodnotím tu, možno už ďalšia príležitosť nebude. Je to zase rozdelené na dve úplne rozdielne polovice. Ako fanda Stranger Things som si užil ale obe. Tá druhá, kedy sa Homer prihlási na tanečný kurz, dokáže v závere poriadne dojať a pripraviť jeden z najkrajších momentov manželstva Marge a Homera. Ale najvtipnejší moment má na konte Očko, kedy sa vážne vynaliezavo vynájde pri otázke od Marge, či je Homer u neho v krčme. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, oh, Homer Simpson. Oh, no, I thought you were talking about, uh, Homer the blind poet who wrote the Iliad and the Odyssey there, yeah. 'Cause he ain't been around - since, like, 720 BC." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama