Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šáša Krusty představí novou dívčí verzi oblíbeného seriálu Itchy a Scratchy. To rozpoutá ve Springfieldu válku pohlaví. Barta to přivede do party drsných holčičích aktivistek... (TV Prima)

Recenze (15)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chjo.. Simpsonovi jsem měl rád jako humornej rodinnej seriál, když se Homer snažil postarat o rodinu a byl to ten hodnej nouma, co pro svoje děti a Marge udělá prakticky cokoliv. Ale tohle? Tohle je špatný. Přijde mi, že Homer se chová posledních X řad jako totální debil, co se hada s Marge a nezáleží mu vůbec na nikom a ničem, jen na sobě, Marge je zase úplně stupidní blbka, Líza je čím dál otravnejsi (a nejde o dabing, na ten se dá zvyknout) a Bart jde absolutně proti všemu, co jako charakter posledních 30 let jako chuligan budoval.. Řeknu to asi takhle - ty pravý Simpsonovi pro mě skončili dilem, kdy Homer omejval bezdomovce ve vagónu.. Byl to myslím poslední díl dvanáctý série, kde ho daboval ještě pan Bedrna. Vím, že je asi tady ta tendence, aby šli s dobou a komentovali to, co se děje ve společnosti, ale já chci prostě jen sednout ke svýmu oblíbeným seriálu, zasmát se a nic neřešit, ne koukat na něco, co se furt mele v televizi, zprávách, novinách, netu... Politická korektnost by někdy prostě měla ustoupit zábavě, humoru a satire.. a ta jedna hvězda není za téma, o kterým je tenhle díl, ale za to, že je to pekelná nuda absolutně o ničem. Ps: místo Apua měli ze seriálu skrtnou Krustyho, tahle postava mě vytáčí absolutně doběla kdykoliv se ukáže na obrazovce.. ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvacet sezon jsem se výborně bavil, devět sezon sledoval seriál s upadajícím zájmem, až nakonec došlo ke střetu mezi překotným vývojem ve světě a mám (zdravým, nemocným?) rozumem. Ještě před lety si na tohle téma dělali Groening legraci (Jak voní číslo sedmi?), dnes sleduji karikaturu chlapečků, nepřejících si genderová nařízení a malé teroristky, které jsou podle nesnesitelné Lizy cool. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle komentářů to vypadalo na nejhorší epizodu Simpsonů vůbec a bohužel to musím potvrdit. Sice jsem se zařekl, že už se na nové díly nikdy nepodívám, ale chtěl jsem zkusit tenhle (buď abych viděl totální dno nebo jsem někde tam uvnitř sebe masochista) a pak ještě zkusím čarodějnický díl z 31.série, jestli se náhodou nestal zázrak. Každopádně, tenhle díl stojí fakt za hovno a je to propaganda jak za komunistů. Prostě další důkaz, že tenhle seriál by měl konečně skončit a zachovat si to poslední špetičky důstojnosti. Celé to je o tom, že ženy jsou ve všem lepší, nemají špatné vlastnosti, zatímco muži jsou hloupá hovada plná špatných vlastností, což nám dokazuje i ten "uslzený" konec. No prostě moderní verze rovnoprávnosti mezi muži a ženy se vším všudy. Sice ta skutečná rovnoprávnost už dávno je, ale... Pardon, omlouvám se za tuhle odpornou zaostalou větu, samozřejmě že to je jinak. Dokonce mě tenhle díl přiměl okamžitě jít na přeoperování, abych nebyl v občance označován tím odporným slovem "muž". Ať žije novodobý komunismus! Kupředu radikální levá! odpad! ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to doprdele bylo? Simpsonovi byli kdysi satirický seriál, dneska je z toho toto? SJW propagandistická hlásná trouba, kde se čistě podsouvají názory nějakých hnutí nejmladší populaci.. to je příšerné, trapné a především smutné. Asi jako když by Chaplin po Diktátorovi začal točit válečná náborová videa. Konkrétně k epizodě, to tvůrci prostě budou ignorovat fakt, že takhle to reálně není? Že ty genderproprané filmy do jednoho katastrofálně propadly ne proto, že by byl jakýsi smyšlený konflikt mezi pohlavími, ale protože prostě stály za vyližprdel? Nikdo nikdy neměl nic proti ženským hrdinkám v hlavních rolích, problém nastává jednak když takové filmy vzniknou čistě jako vykradený nápad (Ghost Busters, Dannyho parťáci apod.), kde tvůrkyně nedají vůbec nic originálního a jenom se snaží přiživit na úspěchu původního díla a nebo v případě, kdy se ve filmech začnou naopak projevovat znaky feminacismu, ve smyslu že místo rovnosti se prosazuje pravý opak, muži jsou v těch filmech zobrazováni jako neschopné, agresivní, vyloženě zlé a hloupé karikatury svého pohlaví, s výjimkou homosexuálů, kteří jsou naopak idolizováni. Ještě štěstí, že tahle potrhlá mánie funguje jenom v šílenstvím a populismem zmítaných USA a prakticky kdekoli jinde na světě si každý jen ťuká na čelo. Jak bylo řečeno mnohokrát, Simpsonovi měli skončit 19. sérií, toto už není původní koncept ale čistá vykrádačka a prznění zavedené značky. odpad! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politický liberálny kokotizmus a kretenizizmus, v tejto epizóde feminizmus sa v súčasnosti prejavil tak že v 21. storočí máme zase raz v EU Rope vojnu. Po zhliadnutí epizódy, v ktorej sa šiestacke klitorisáčky angažujú v boji za rovnosť žien (do kolien ide človek, do kolien keď 12 ročným pičiam dáva liberálny fanatizmus záujmy ako boj o rovnosť pohlaví a svetový mier a pritom je ich jedinou starosťou obliecť sa takmer ako kurva aby si ju všimol deviatak ktorý aj tak zíza na spolužiakovu mamku) je človeku až ľúto, kam tento liberálny kokotizmus, geňizmus a privitizmus toho najsprostejšieho odpadu ktorý obýva vesmír dosiahol aj v tomto, kedysi vtipnom, seriály.... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě zazní píseň „Cherry Bomb“ od The Runaways. (Duoscop)
  • Na obraze, který má Líza nad postelí, je postava ze seriálu Bobovy burgery (od r. 2011). (Duoscop)

Reklama

Reklama