Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve springfieldském divadle zkoušejí muzikál Oklahoma!, ve kterém Marge hraje dívku, která neumí říct ne. Po problémech s režisérem se Marge rozhodne ujmout režie sama a nazkouší raději muzikál o zakladateli Springfieldu... (TV Prima)

Recenze (9)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, jak na 30. sezónu už bohužel ve většině jejích epizod nadávám, byla tahle pohodová a je vůbec jednou z mála, kterou si pro sebe krade Marge a její chování mě neirituje, ale spíš naopak. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marge sa stáva režisérkou muzikálu, ktorý bude prenášať televízia a možno sa aj prekoná novodobý televízny rekord, 0,6% v sledovanosti. Homer zatiaľ chodí s najmladšou dcérkou na výchovné sedenia s peknou učiteľkou, až z toho začne mať mokré sny. Simpsonovci sú schopní aj v tridsiatej sezóne občas ponúknuť plynulý dej, kde sa neskáče z jednej dejovej línie do druhej dejovej línie a rýchlo do tretej. Občas poteší aj vydarený fór, ale rozhodne nejde o žiadne vtipné terno, na aké sme boli zvyknutí v dobách, povedzme že dávnejších... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na hromadě oblečení, kterou má Marge na posteli, je i policejní uniforma. Policistkou byla v epizodě Springfieldská spojka (1995). (Duoscop)

Reklama

Reklama