Reklama

Reklama

Tucker Carlson Tonight

(pořad)
Talk-show / Publicistický
USA, 2016, 2107x60 min

Scénář:

Tucker Carlson

Hudba:

Boris Zelkin

Účinkují:

Tucker Carlson (moderátor), Kellyanne Conway, Mark Cuban, Jill Stein, Alexandria Ocasio-Cortez, Syra Madad, Jake Glanville, Drew Pinsky (více)
(další profese)

Recenze (3)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tucker má dobrý styl. Ten nechápavý pohled má dávno patentovaný a je zdrojem nepřeberného množství memů. Obsah asi nemá cenu komentovat, přece jenom je to Fox news. ___ Ohledně volebních dnů se ještě musím vrátit k jinému souboji než Trump vs. Biden, který probíhal na soc. sítích a sice Crowdera z YouTube a Hasana z Twitche. Crowder dosáhl většího počtu diváků, ale ohledně obsahu a hlavně humoru u mě jasně vyhrál Hasan. I když it sounds like some commie gobbledygook. Škoda, že v poslední době přísný copyright dosti omezuje možnost reagovat na produkci konkurenčních pořadů (NBC, FOX, CNN, ...). ()

boni 

všechny recenze uživatele

Když jste Američan máte to se zdrojem informací vcelku snadné, buď jste liberál, takže ladíte CNN, nebo jste republikán, a sledujete Fox news. U nás to máme mnohem složitější, buď jste debil či liberál (ve většině případů obojí), a tak koukáte na tu skvělou nezávislou ČT, která tu svými poplatky parazituje doslova na každém sociálně etablovaném jedinci, nebo vás místo toho, kdo vyhrál volby v USA víc zajímá, kdo se vyboural u Prachatic, v tom případě na vás volá nejúspěšnější Afričan střední Evropy z nablýskaného studia TV Nova, a pak je tu třetí možnost, že sice nejste liberál, ale stejně máte v hlavě nasráno, takže koukáte na anomální osobnost Jardy Soukupa a jeho decentních cca patnáct pořadů na TV Barrandov. My normální, čti bílí heterosexuálové, kterých je stále u nás většina, máme prostě smůlu a v televizi si zprávy v mateřštině jen tak nezapneme. Takže musíme jak slepice v  trávě vyzobávat internet, kde si s trochou práce obstaráme bohaté, a našim ideálům přímé, informace. No a konečně jsme zpátky u Tucker Carlson Tonight, čili pokud jen trochu vládnete angličtinou, mohu Carlsona velmi vřele doporučit. Kdo si myslí, že americké talk show jsou jen Oprah či ta lesba na ježka, vždycky si nemůžu vzpomenout, jak se to její jméno píše, tedy dvě odporné kreatury s příšernými neokomoušskými názory, ten se nemůže více mýlit. Kulturní válka v USA je v plném proudu, a i když hlas konzervativců na první pohled slábne, tak je stále sakra silný. Ameriko, prosím, nedej se. ()

Reklama

Reklama