Reklama

Reklama

Hledá se zeťák

  • Francie Le Gendre de ma vie
Trailer

Obsahy(1)

Otec Stéphane je zklamaný z toho, že nemá syna. To si kompenzuje láskou ke svým zeťům, které zbožňuje. Případné ztráty nepřipadají v úvahu, a proto se rozhodne přimět jednu ze svých tří dcer, aby se vrátila ke svému bývalému, kterým je tak moc posedlý... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak konečně film s Meradem, co měl vtipný scénář, byť byl ten příběh předvídatelný od začátku až do konce. Štefan (Merad), v tomto filmu lékař porodník, žije se čtyřmi ženami. Manželka a tři dcery. Téma, kolem kterého se film točí, je jasné. Štefan postrádá ve své rodině další mužskou osobu. Jeho snaha, aby si dcery našly své protějšky je ale tak urputná, že je jim schopen jejich vztah zrušit takřka na začátku. Proto se po těchto zkušenostech dcery snaží vše tutlat, dokud to jde. Zlom nastává v okamžiku, kdy se do jedné z jeho dcer zakouká známý a pohledný ragbista... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Klasická francouzská mišmaš.Už jsem na ně alergická.Klasika, kdy se aktéři seženou do jednoho houfu a překřikují jeden  druhého.To už není úsměvné ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Dej si pozor, protože je to sice můj vnuk, ale jinak je to chlap, a chlapi jsou všichni osli!" Nenáročná komedie pro jedno oko ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama