Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (9)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Letos to bylo o něco slabší jak loni. Pan prezident nás opět vzdělal v politice, snad budeme chytřejší... ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Hovoří Moskva! Miloši, centrála hybridní války radí zmínit lepšolidi. Naše kreativní a analytické týmy si s tvorbou této nálepky daly práci, tak ať to nezapadne. A zatím se měj. Máme na druhém drátu Václava Klause ml., jehož jsme vytipovali jako tvého nástupce. Tak mu taky poradíme, kde všude o svátcích lepšolidi zmínit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Miloš Zeman se ve svém vánočním prezidentském proslovu tentokrát moc nerozvášnil a ovládal se. Samozřejmě si musel rýpnout, ale vesměs jsem s ním souhlasil– až na tu robotizaci a tvrzení, že by bylo dobré sebrat sociální dávky 200-300 000 nezaměstnaným, aby šli makat. S tím aby šli makat - souhlasím, ne však s tím počtem. Kdyby nahnali všechny Romy, co neprávem pobírají důchody a dávky – bylo by těch pracujících mnohem víc a místo aby vysedávali u automatů a dělali bordel po městech, by pěkně makali u linky jako ostatní, co musí platit daně!!! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

No Miloš no. Polívčičku si samozřejmě přihřál. Co se mu hodilo, to řekl. Svůj projev přesně zacílil na své voliče. 37%. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Subjektivně odpad, protože co ten senilní "pán" navykládá za nechutné svinstvo během celého roku, nemůže spravit jedním pětadvacetiminutovým projevem. Zejména pak, když je nadopovaný práškama, které zamaskují vše, kromě tiku v levém oku. V některých věcech souhlasím (sociální dávky, V4), ale ke konci si zase Miloš neodpustil své chytré kecy. Ne, demokrat není člověk, který respektuje výsledek demokratických voleb. Demokrat je příznivec demokracie. A součástí demokracie je svoboda slova a názoru, což na demonstracích probíhá. To je velký rozdíl. Ale co do toho můžu kecat já, lepšočlověk, který v životě nic nedokázal, že? :-) ()

CyriC odpad!

všechny recenze uživatele

Zlodědek legitimizuje zatvrzelost v názorech, i když nemáte názor podložený argumenty. Argumentace a fakta jsou podle něj znakem lepšolidí. Taky zapomněl, že právě jeho voliči jsou ta chudší část obyvatelstva, která toho méně dokázala. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Trochu se zdráhám tohle hodnotit. Přece jen nejde o žádné umělecké dílo (resp. lepší či horší pokus o něj), prostě jen o obyčejný projev prezidenta. Ale většině to nevadí, tak si přihodím taky. Byť s některými názory Zemana nesouhlasím, tak ve většině případů mu musím dát za pravdu. Možná, že v tom projevu by opravdu nemusel tolik účtovat s oponenty, ale Miloš Zeman je Miloš Zeman, a my, co ho známe od 90. let, víme, že jiný nebude. I tak jsou jeho projevy (až na to zbytečné přesunutí z nového roku na Vánoce) nesčetněkrát lepší a pravdivější, než rádobyfilozofické kavárenské plky šaška Vaška (Havla), takže pod 3* jít nemůžu, a vzhledem k počtu lepšolidí, kteří si tu vylívají žluč, přidávám ještě jednu navíc. ()

Reklama

Reklama