Reklama

Reklama

Frčíme

  • USA Onward (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Snímek Frčíme nás zavede do světa fantazie, ve kterém se představí dva elfští teenageři, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda ve světě zůstalo aspoň kousek toho magického. (Falcon)

Diskuze

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Vieš čo nad rozprávkami naozaj nerozmýšľam nich svet a pravidlá funguje ako sa im zachce..ja som si to užil aj keď na môj vkus to bolo príliš sentimentálne ale to som aj čakal vzhľadom na príbeh.....🙂vypni mozog otvor čipsy a piva a uzijes si to

na příspěvěk reagoval Prometheus69

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Taktiež ma to nebavilo a nezaujalo ... Je to brutálne predvídateľné ... a ani to emočno ma nedostalo ... Asi som už na to starý ... Ale na deti do 9 rokov to bude ohromne fungovať ... Blud ... nechápem tie vysoké hodnotenia ... Nechápem :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty NOHY BY NEMĚLI VŮBEC FUNGOVAT PROTOŽE NEMAJÍ MOZEK KURWA! Hlavně že běží kam je potřeba... Fakt super. Vrchol infantility. ODPAD... TO SE FAKT NEDÁ VYPÍNÁM TO. Stupidnějiší než koizelná školka... -_- ..

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To je teda kravovina... Mohl někdo prosím panam pixarum vysvětlit jaký je rozdíl mezi Šotkem a Elfem? To myslí vážně? To je traparna... Ty nohy! Na jeden den vidět fotra a ještě k tomu jen nohy? Mluvit na nohy? Kdo tohle vymyslel? To je píčovina? A co to zasazení? Dopiče! Proč je to zasazený do součastnosti? Proč to není zasazený do středověku? Kde by to mělo smysl? Když se teda vysrali na magii... Proč je to všechno v runách a středověkým písmem? A ještě do toho zmenšily toho čuráka super! Chujovina zasraná! Disney posranej... Všechno dojebe a lidi? Lidi prostě slintaj... Armada tupích ovcí! Tohle je budoucnost diváckého zázemí. Chce se mi zvracet co se zvas stalo? No aspoň že matce by ten spodek dobře posloužil... 8) No aspoň že dodrželi zakladní pravidlo RPG že varior nemůže být kouzelník. Super

na příspěvěk reagoval DJ_bart

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

JADIM

Ja som si už akosi zvykol viac pozerať filmy v originále (alebo angličtine), že niekedy si už na ten dabing neviem potom zvyknúť. Ale je pravda, že pre Pixar filmy sa snažia vybrať tých najlepších.

na příspěvěk reagoval DJ_bart

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

silentname

Veľké plátno je tu pre mňa dôležitejšie, ako originálne znenie a navyše si myslím, že budem mať možnosť to vidieť v originále, čo asi nevyužijem, keďže animáky pozerám zásadne v dabingu, ktorý je pri Pixarovkách naozaj úctyhodný :)

na příspěvěk reagoval silentname

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

JADIM

Tak ešte ti to umožní vidieť to aj v originálnom znení. A neviem ako znie dabovaná verzia, ale hlasy Toma Hollanda a Chrisa Pratta tomu podľa mňa pridávajú.

na příspěvěk reagoval JADIM

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

Lazyt

Dúfam, že po koronovom ošiale na SLovensku sa to bude znova premietať, lebo to, že to ide na VOD pre mňa nepredstavuje žiadnu výhodu, iba to, že to môžem vidieť skorej, čo mi je jedno, ale ja to chcem vidieť v kine! :D

na příspěvěk reagoval silentname

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

PIXAR ešte nikdy nenatočil niečo, čo bolo vyslovene "hovadina". Najhoršie kúsky boli maximálne priemerné filmy a tento film vyzerá ako ďalšia PIXARovská dokonalosť, čiže sa teším a určite na to plánujem ísť do kina :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Krnac

Není důvod. Frčíme naláká u animáku podle mě více, než: "Kupředu!" - "Vpřed!" a podobné legrace. Navíc je tam jasná návaznost na výpravu, která je sice pohádková, ale kombinovaná moderním světem. Tenhle název se mi oproti jiným líbí :)

na příspěvěk reagoval Pilsen_Kafka

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Tak slováci opravili názov, super. Mohli by aj česi lebo Frčíme znie úrpimne hrozne.

na příspěvěk reagoval Nevka

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Nový trailer je již jiný level a ještě více navnadil... Toto určitě opět bude jedna z TOP Pixarovek - alespoň v to tedy doufám...

Související novinky

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Frčíme v kinech zaostává

Frčíme v kinech zaostává

09.03.2020

Ještě před víkendem panovala jistá obava ohledně toho, jakým způsobem si povede nejnovější pixarovka Frčíme ve chvíli, kdy světová panika z koronaviru víceméně vrcholí. I napříč pár děsivým odhadům… (více)

Reklama

Reklama